The Bridge Bio Lapte de orez cu migdale 1000 ml
The Bridge Bio Lapte de orez cu migdale 1000 ml
11,4 Lei

The Bridge Bio Lapte de orez cu migdale 1000 ml

The Bridge Bio Lapte de orez cu migdale 1000 ml este o băutură din orez cu aromă de migdale. Această băutură are certificare bio, ceea ce înseamnă că conține doar ingrediente naturale și sănătoase.

Laptele de orez cu migdale are o aromă plăcută și dulce de migdale, fiind o excelentă alternativă la laptele obișnuit sau alte băuturi pe bază de plante. Este o alegere ideală pentru micul dejun, gustare sau oricând doriți să savurați o băutură gustoasă și hrănitoare.

The Bridge Bio Lapte de orez cu migdale este bogat în nutrienți, vitamine și minerale, contribuind la o alimentație sănătoasă și un stil de viață sănătos.
11,4 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente:
Apă minerală, orez italian* (17%), ulei de floarea-soarelui*, pastă de migdale* din Italia (1%), ulei de porumbel*, sare marină. *= certificate ecologic, **= Fără zahăr adăugat. Conține zaharuri naturale. Poate conține urme de nuci.

Valori nutriționale medii per 100 g produs:

- Energie: 294 kJ / 70 kcal
- Grăsimi: 1,9 g
- din care acizi grași saturați: 0,2 g
- Carbohidrați: 12,8 g
- din care zaharuri: 5 g
- Proteine: 0,5 g
- Sare: 0,09 g

Informațiile nutriționale sunt cu caracter informativ! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să solicitați informații actualizate despre valoarea nutrițională la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare