The Bridge Bio Băutură de orez naturală 1000 ml
The Bridge Bio Băutură de orez naturală 1000 ml
10,1 Lei

The Bridge Bio Băutură de orez naturală 1000 ml

The Bridge Bio Băutură din orez naturală este o băutură în volum de 1000 ml, disponibilă în formă naturală, fără adaosuri. Această băutură are certificare ecologică, ceea ce înseamnă că conține ingrediente garantat naturale și sănătoase.

Băutura din orez naturală este o băutură ușoară și gustoasă, care poate fi o alternativă excelentă la laptele tradițional sau alte băuturi pe bază de plante. Este o alegere ideală pentru micul dejun, gustare sau oricând doriți să savurați ceva gustos și hrănitor.

The Bridge Bio Băutură din orez naturală este bogată în nutrienți, vitamine și minerale, contribuind astfel la o dietă și stil de viață sănătos.
10,1 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Ingrediente:
Apă minerală, orez italian* (17%), ulei de floarea-soarelui*, ulei de săfran*, sare de mare. *=din agricultură ecologică. Fără zahăr adăugat. Conține zaharuri naturale.

Valori nutriționale medii pentru 100 g produs:

- Energie: 277 kJ / 66 kcal
- Grăsimi: 1,4 g
- din care grăsimi saturate: 0,2 g
- Carbohidrați: 13 g
- din care zaharuri: 4,8 g
- Proteine: 0,5 g
- Sare: 0,10 g

Informațiile privind valorile nutriționale sunt de orientare! Valorile nutriționale reale afișate pe ambalaj pot să difere de cele menționate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare