The Bridge Bio Băutură din migdale naturală, fără zahăr, 1000 ml
The Bridge Bio Băutură din migdale naturală, fără zahăr, 1000 ml
12,7 Lei

The Bridge Bio Băutură din migdale naturală, fără zahăr, 1000 ml

The Bridge Bio Mandulaital este un produs de 1000 ml, disponibil în formă naturală, adică fără adaos de zahăr. Acestă băutură are certificare ecologică, ceea ce înseamnă că conține ingrediente garantat naturale și sănătoase.

Mandulaital are un gust plăcut, cremos și cu aromă de migdale și reprezintă o alternativă excelentă la laptele tradițional sau alte băuturi pe bază de plante. În varianta fără zahăr, este potrivită pentru cei care doresc să reducă consumul de zahăr sau să aibă o dietă sănătoasă.

The Bridge Bio Mandulaital este bogat în nutrienți, vitamine și minerale, contribuind astfel la o dietă și un stil de viață sănătos. Este o alegere ideală pentru micul dejun, gustări sau oricând cineva dorește o băutură delicioasă și hrănitoare.
12,7 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Ingrediente:
Apă minerală, pastă de migdale* italiană (3%), făină de roșcove*. *=din agricultură ecologică. Poate conține urme de nuci.

Valori nutriționale medii pentru 100 g de produs:

- Energie: 85 kJ / 21 kcal
- Grăsimi: 1,7 g
- din care acizi grași saturați: 0,2 g
- Carbohidrați: 0,4 g
- din care zaharuri: 0,1 g
- Proteine: 0,9 g
- Sare:

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt doar orientative! Valorile actuale de valoare nutritivă de pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutritive actuale la serviciul nostru de asistență pentru clienți!
Produse similare