Eritrit / Eritritol 4 kg (galeata)
Eritrit / Eritritol 4 kg (galeata)
63,1 Lei

Eritrit / Eritritol 4 kg (galeata)

Eritritolul este un alcool natural din zahăr, care oferă foarte puțină energie. Indicele glicemic este 0, nu crește nivelul de zahăr din sânge și nu declanșează un răspuns la insulină, astfel poate fi consumat de cei aflați la dietă sau de diabetici.

Vyberte si jeden z TOP produktů našeho internetového obchodu Balance Food Erythritol za trvale nízkou cenu!
63,1 Lei
Punct bonus: 1,3 Lei
Descriere
h2 style="font-style: italic;">Descriere

Eritritul informa naturala,in cantitati minime se gaseste in ciuperci, struguri,pepene,pere,precum si alte alimente obtinute prin fermentare.In industrie, in zilele moastre se obtine prin procese microbiologice si chimice. A fost descoperit in 1884 de chimistul britanic John Stenhouse in fructele proaspete si fermentate. 1990 Din 1990 este utilizat de industria alimentara japoneza, ca inlocuitor al zaharului la bomboane,ciocolate, jeleuri si gemuri de fructe, bauturi si alte produse. Din 1997-este autorizat in USA,fiind declarat aliment sigur in 2001.In Europa se comercializeaza din 2003.



In industria alimentara in afara de efectul indulcire este utilizat si ca stabilizator, ca agent de ingrosare, ca stabilizator al gustului si al nivelului de aciditate.Codul produsului in industria alimentara E-968.



Actiunea eritritului asupra organismului



Indicele glicemic este 0, nu creste glicemia si nu genereaza reactie insulinica a organismului,putand fi consumat astfel de catre diabetici si de cei care tin diete.Mare parte se absoarbe in intestinul subtire, apoi mai mult de 90% se elimina din organism nemodificat. Consumul unei cantitati mai mari la o singura masa poate ave aefect de balonare sau diaree! Bacteriile din cavitatea bucala nu-l pot prelucra astfel nu deterioreaza dantura.



Recomandare de utilizare



Multumita gustului si aspectului sau asemanator cu zaharul are multiple arii de utilizare,in bauturi, lekvárokban, diferite desszertekprepararea acestora. Puterea de indulcire este 60-80% comprat cu zaharul, fiind nevoie de o cantitate mai mare pentru obtinerea aceluiasi gust dulce. Gustul este dulce, revigorant.La temperatura de peste 160°C pierde din gustul dulce. Nu se caramelizeaza. Deorece impiedica inmultirea ciupercilor, nu este potrivit pentru aluatul dospit.



Balance Food Eritrit / Eritritol 4 kg ár: [PRICE]




Ingrediente: 100% eritrit
Tara de origine:China
Valori nutritionale medii pentru 100 g produs:
Valoare energetica: 0,8 kJ / 0,2 kcal
Lipide: 0 g
din care acizi grasi saturati: 0 g
Carbohidrati: 99,9 g
din care zaharuri: 0 g
din care polioli: 99,9 g
Proteine: 0 g
Sare: 0 g

Greutate neta: 4 kg



Valorile nutritionale sunt informative! Valorile trecute pe ambalaj, pot fi diferite de cele prezentate mai sus. Pentru valorile actualizate va rugam sa va adresati Colegilor nostri!
Produse similare