Migdale natur decojite 100g
Migdale natur decojite 100g
7,2 Lei

Migdale natur decojite 100g

A migdalele crude decojite pot fi folosite pentru prăjituri, plăcinte, înghețată, salate de fructe, paste, decoruri pentru dulciuri, dar este, de asemenea, un element complementar excelent pentru preparate din pește și carne. Gustare perfectăconsumat singur sau cu fructe uscate.


Sămânța este bogată în fibre, vitamine, săruri minerale și alte substanțe chimice care au un efect benefic asupra sănătății noastre. Consumul său moderat protejează împotriva multor boli și chiar a dezvoltării cancerului. Recomandat mai ales pentru fumători!


Substant bogat în acizi grași mononesaturați, ar fi acidul oleic și acizii grași polinesaturați care reduc nivelul colesterolului rău. Cercetările științifice au arătat că bucătăria mediteraneană, bogată în acizi grași mononesaturați, joacă un rol important în prevenirea tulburărilor de circulație a sângelui și a atacurilor de cord.


Migdalele sunt o sursă foarte bună de vitamina E, care conține nu mai puțin de 25 g în 100 g de semințe (170% cantitatea zilnică recomandată). Vitamina E este un antioxidant puternic solubil în grăsimi, care menține pereții celulelor și pielea, protejându-l de efectele radicalilor liberi. Migdalele nu conțin gluten, o alternativă bună pentru boala celiacă. Conține o întreagă gamă de complexa de vitamina B (tiamin, riboflavină, niacină, acid pantotenic, vitamina B6), dar conține și o cantitate semnificativa de acid folic. Aceste enzime acționează ca o forță în procesele metabolice din celule. Este o sursă excelentă de minerale și conține fosfor, fier, calciu, magneziu, mangan

7,2 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: migdale natur decojite 100%

A se depozita într-un loc uscat și răcoros.

Origine: UE

Valoarea nutritivă medie la 100 g de produs:
Energie: 2566kj/621kcal
Grăsime: 52g
din care acizi grași saturați: 4,74g
Carbohidrati: 7.6g
din care zaharuri: 4,2g
Proteine: 24.1g
Fibre: 12.9g
Sare: 0.035g
Produse similare