Migdale blanșate 100 g
Migdale blanșate 100 g
6,8 Lei

Migdale blanșate 100 g

Migdalele blanșate pot fi folosite în prepararea prăjiturilor, tartelor, înghețatei, salatelor de fructe, pastelor, pentru decorarea deserturilor, dar sunt și un complement excelent pentru preparatele cu pește și carne. Sunt o gustare perfectă pe cont propriu sau alături de fructe uscate.
6,8 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Migdală blanșată poate fi utilizată în prăjituri, plăcinte, înghețată, salate de fructe, preparate cu paste, pentru decorarea dulciurilor, dar este și un complement excelent pentru preparatele din pește și carne. Este un snack perfect în sine sau în combinație cu fructe uscate.

Este bogată în fibre, vitamine, săruri minerale și alte substanțe chimice care influențează în mod favorabil sănătatea noastră. Consumul moderat protejează împotriva multor boli, inclusiv a cancerului, și este recomandat în special fumătorilor.

Este deosebit de bogată în acizi grași mononesaturați, precum acidul oleic, și acizi grași polinesaturați, care reduc nivelul colesterolului "rău". Studiile științifice au arătat că bucătăria mediteraneană, bogată în acizi grași mononesaturați, joacă un rol important în prevenirea tulburărilor circulatorii și a infarctului.

Migdala este o sursă foarte bună de vitamina E, conținând nu mai puțin de 25 g la 100 g de migdale (170% din doza zilnică recomandată). Vitamina E este un antioxidant puternic solubil în grăsimi, care menține integritatea membranelor celulare și a pielii, protejându-le de acțiunea radicalilor liberi. Migdala nu conține gluten și reprezintă o alternativă bună pentru cei cu intoleranță la gluten. Conține, de asemenea, o serie de vitamine din complexul B (tiamină, riboflavină, niacină, acid pantotenic, vitamina B6) și o cantitate considerabilă de acid folic. Aceste enzime acționează ca catalizatori în procesele metabolice din celule. Este o excelentă sursă de minerale, precum fosfor, fier, calciu, magneziu, mangan, zinc și seleniu.

Ingrediente: 100% migdală blanșată

A se păstra într-un loc uscat și răcoros!

Origine: UE

Valori nutriționale medii pentru 100 g de produs:
Energie: 2566 kJ / 621 kcal
Grăsimi: 52 g
din care acizi grași saturați: 4,74 g
Carbohidrați: 7,6 g
din care zaharuri: 4,2 g
Proteine: 24,1 g
Fibre: 12,9 g
Sare: 0,035 g

Informațiile despre valoarea nutritivă sunt informative! Valorile reale de pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să solicitați informații precise despre valoarea nutritivă la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare