Kara Crema de Cocos UHT 65 ml 24%
Kara Crema de Cocos UHT 65 ml 24%
2,0 Lei

Kara Crema de Cocos UHT 65 ml 24%

Crema de cocos Kara este produs din nuca de cocos in proportie de 99,9%! Nu contine lactoza, gluten, soia, nu contine zahar adaugat, arome, coloranti si aditivi, se poate consuma de catre vegani si adeptii Paleo deopotriva. Datorita gustului placut si cremozitatii poate completa cu usurinta orice aliment. Putem prepara o crema usoara sau diluat se poate consuma ca si lapte de cocos!

 

 

2,0 Lei
Punct bonus: 0,0 Lei
Descriere

Descriere

Excelenta calitate a produselor de cocos Kara se datoreaza prospetimii si tehnologiei avansate de fabricatie. Nuca de cocos fara organisme modificate genetic, provenita din surse sustenabile, este prelucrata in cateva ore de la recoltare, iar apoi este conservata prin tehnologia UHT. Fabrica de prelucrare a lui Kara indeplineste mai multe acreditari internationale (FSSC 22000 - Sistemul de Certificare pentru Siguranta Alimentara, Halal, Koser, SA - Responsabilitatea Sociala 8000), asigurand calitatea si conditiile etice in cadrul operatiunilor lor.

Kara UHT crema de cocos contine 99,9% crema de cocos. Este fara gluten, lactoza si soia, si nu contine zahar adaugat si aditivi. Este mai grasa decat crema de cocos medie, avand astfel cateva avantaje fata de aceasta, precum o experienta de gust mai pronuntata, spumare mai usoara si posibilitatea de a obtine mai mult lapte de cocos din ea.

Fara lactoza & Fara gluten & Fara colesterol

Fara grasimi trans

Fara zahar adaugat

Fara conservanti, arome si coloranti

Produs vegan

Sugestii de utilizare a cremei de cocos:

Crema de cocos poate inlocui complet folosirea smantanei, putand face supelor, ciorbelor, sosurilor, tocanelor, smoothie-urilor si shake-urilor chiar mai cremoase, complet pe baza vegetala. Din crema de cocos se poate obtine spuma perfecta, astfel incat o putem folosi cu incredere pentru deserturi (prajituri, creme in pahare etc.), dar este, de asemenea, un adaos indispensabil pentru ciocolata calda si cafea! Diluand cu apa, putem obtine lapte de cocos.

Volum net: 65 ml

Ingrediente: crema de cocos naturala (99,9%), stabilizatori (guma xantan, guma guar, carragenan)
Origine: Indonezia
Depozitare: La loc uscat si racoros! Dupa deschidere, pastrati la frigider si consumati in decurs de 3 zile!
Agitati inainte de utilizare!
Calitatea se pastreaza pana la data inscrisa pe cutie.

Valoarea nutritiva medie la 100 ml de produs:

Valoare energetica: 247 kcal / 1032 kJ
Grasimi: 24,7 g
- din care acizi grasi saturati: 23,5 g
Carbohidrati: 3,5 g
- din care zaharuri: 3 g
Proteine: 2,6 g
Sare: 18,6 mg

Informatiile privind valorile nutritionale sunt de natura informativa! Valorile reale pot diferi de cele inscrise pe ambalaj. Va rugam sa va adresati colegilor nostri pentru informatii actualizate despre valorile nutritionale!

Produse similare