Crema de cocos Kara  UHT 65ml 24%
Crema de cocos Kara UHT 65ml 24%
1,9 Lei

Crema de cocos Kara UHT 65ml 24%

Crema de cocos Kara este produs din nuca de cocos in proportie de 99,9%! Nu contine lactoza, gluten, soia, nu contine zahar adaugat, arome, coloranti si aditivi, se poate consuma de catre vegani si adeptii Paleo deopotriva. Datorita gustului placut si cremozitatii poate completa cu usurinta orice aliment. Putem prepara o crema usoara sau diluat se poate consuma ca si lapte de cocos!


 

1,9 Lei
Punct bonus: 0,0 Lei
Descriere

DescriereCalitatea înaltă a produselor de nucă de cocos Kara constă în prospețimea lor și în nivelul ridicat de tehnologie de producție. Nucile de cocos fără OMG dintr-o sursă durabilă sunt procesate în câteva ore de la recoltare și apoi conservate folosind tehnologia UHT. Fabrica de procesare Kara este conformă cu mai multe acreditări internaționale (FSSC 22000 - Certificat al sistemului de siguranță alimentară, Halal, Koser, SA - Social Accountability 8000), asigurând astfel condiții de calitate și etice în fabrica lor.Crema de nucă de cocos Kara UHT conține 99,9% cremă de nucă de cocos. Fără gluten, lactoză și soia, fără adaos de zahăr sau aditivi. Este mai grasă decât crema obișnuită de nucă de cocos, deci are o serie de avantaje față de ele, cum ar fi o experiență gustativă mai caracteristică, spumare mai ușoară și mai mult lapte de nucă de cocos se poate face din ea.
  • Fără lactoză, fără gluten și fără colesterol

  • Trans fără grăsimi

  • Fără zahăr adăugat

  • Fără conservanți, aromă și culoare

  • Produs veganUtilizare sugerată a cremei de cocos:Crema de nucă de cocos poate înlocui complet utilizarea cremei, astfel încât să putem face legume, supe cremă, sosuri, tocănițe, piureuri și shake-uri și mai cremoase într-un mod 100% vegetal. Crema de nucă de cocos poate fi bătută într-o spumă perfectă, așa că o folosim pentru deserturi (prăjituri, creme de sticlă etc.), dar este, de asemenea, un supliment indispensabil la cacao fierbinte și cafea! Se poate dilua cu apă pentru a face lapte de cocos.Cremă de nucă de cocos Kara UHT 65ml Preț: [PREȚ]
Volum net: 65 ml

Ingrediente: crema naturala de cocos (99,9%),stabilizatori (guma de xantan,guma de guar,carragen)
Tara de origine: Indonezia
A se pastra la loc intunecos si rece! Dupa desfacere se pastreaza la rece si trebuie consumat in maxim 3 zile!
Se agita inainte de consum!
Termen de valabilitate pana la data marcata pe ambalaj.


Valori nutritionale medii pentru 100 ml produs:

Valoare energetica: 247 kcal/ 1032 kJ
Lipide: 24,7 g
- din care acizi grasi saturati: 23,5 g
Carbohidrati: 3,5 g
- din care zaharuri: 3 g
Proteine: 2,6 g
Sare: 18,6 mgValorile nutritionale sunt informative! Valorile trecute pe ambalaj, pot fi diferite de cele prezentate mai sus. Pentru valorile actualizate va rugam sa va adresati Colegilor nostri!
Produse similare