Proteina din seminte de canepa Praf 125 g
Proteina din seminte de canepa Praf 125 g
11,1 Lei

Proteina din seminte de canepa Praf 125 g

De origine vegetala 100% , usor de digerat, se absoarbe bine, pe langa acestea nu contine gluten, nu contine soia, fara lapte, nu contine oua sursa de proteina vegetala. Asigura suplimentarea cu proteine pentru vegetarieni, vegánadeptilor stilului de viata sanatos. Pe langa acestea intareste sistemul imunitar, fiind bogat in vitamine si minerale.
11,1 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere

Canepa si uleiul presat din ele au fost mult timp consumate din cauza multiplilor componenti cu efecte pozitive ale omenirii. O de mari avantaje ale proteinelor din semințe de cânepă este că o parte semnificativă a conținutului bogat de vitamine și minerale găsite în semințele de cânepă rămâne în pulberea de proteine din semințe de cânepă. Astfel, de asemenea, ajută nu numai aportul nostru adecvat de vitamina (în principal vitaminele A, o serie de vitamine B, C și E) și material de acru (potasiu, calciu, magneziu, cupru și zinc), care este excelent pentru suplimentarea de proteine. Semintele de cânepă și proteina de semințe extrase din peletele rămase din presarea semințelor de cânepă și a uleiului de semințe de cânepă conțin atât 20 aminoacizi necesari pentru a construi proteinele corpului nostru, făcându-l o sursă full de proteine. De asemenea, conține aminoacizii esențiali essal pe care organizația noastră nu o poate produce, astfel încât să putem rezolva aportul lor cu îngrijire nutrițională adecvată.Utilizare sugestieSe amestecă în smoothie-ul preferat mic dejun, smoothie, mag, se agită. Multe alimente pot fi fortificate cu proteine din semințe de cânepă, astfel încât, de exemplu, puteți face clătite proteice, vafe, le puteți amesteca în feluri de mâncare vegetale sau chiar puteți face felii de proteine de casă. În cazul coacerii, aproape orice făină poate fi înlocuită cu o treime cu pudră proteică (de exemplu, prăjitură cu buretele, brioșe, tăiței de linzer etc.)Utilizare sugestieProteina de orez brun are un gust ușor dulce, pământesc. Pudră, deși ușor mai zgâriată decât alte proteine vegetale, cu o textură ușor mai granulară. Puteți amestecat într-un smoothie de dimineață, smoothie, medicamente, se agită. Multe feluri de mâncare pot fi fortificate cu proteine de orez brun, astfel încât, de exemplu, puteți face clătite proteice, vafe, se amestecă-le în feluri de mâncare de legume, sau chiar face felii de proteine de casă. În cazul coacerii, aproape orice făină poate fi înlocuită cu o treime cu pudră proteică (de exemplu, prăjitură cu buretele, brioșe, tăiței de linzer, etc.).

Ingrediente: 100% proteina din seminte de canepa
Tara de origine:China
Valori nutritionale medii pentru 100 g produs:
Valoare energetica: 1520 kJ/362 kcal,
Lipide: 11,1g
din care acizi grasi saturati: 1,1g
Carbohidrati: 10g
din care zaharuri: 5,9g
Proteine: 49g
Sare: <0,1g

Valorile nutritionale sunt informative! Valorile trecute pe ambalaj, pot fi diferite de cele prezentate mai sus. Pentru valorile actualizate va rugam sa va adresati Colegilor nostri!
Produse suplimentare
Produse similare