Kendermagfehérje por 125
Kendermagfehérje por 125
10,5 Lei

Kendermagfehérje por 125

Pudra de proteină din semințe de cânepă, 100% vegetală, este ușor de digerat și se absoarbe foarte bine. Este fără gluten, fără soia, fără lactate și fără ouă, fiind o sursă perfectă de proteine pentru vegetarieni, vegani și cei care adoptă un stil de viață activ și sănătos. În plus, poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, deoarece conține numeroase vitamine și minerale.
10,5 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Datorită proprietăților sale nutritive pozitive, semințele de cânepă și uleiul obținut din acestea sunt consumate de mult timp de către omenire. Unul dintre mari avantaje ale proteinelor de cânepă este că în timpul procesului de producție, o mare parte din conținutul bogat în vitamine și minerale al semințelor de cânepă rămâne prezentă și în pudra de proteină de cânepă. Astfel, nu numai că oferă o sursă excelentă de proteine, dar contribuie și la aportul adecvat de vitamine (în special vitamina A, numeroase vitamine din grupul B, vitamina C și vitamina E) și minerale (potasiu, calciu, magneziu, cupru și zinc).

Proteina de cânepă obținută din reziduurile de semințe și din presarea uleiului de cânepă conține toate cele 20 de aminoacizi esențiali necesari construcției proteinelor din organismul nostru, fiind astfel o sursă completă de proteine. De asemenea, conține aminoacizi esențiali pe care organismul nostru nu îi poate produce singur, astfel încât putem asigura aportul lor prin intermediul unei alimentații adecvate.

Instrucțiuni de utilizare:
Amestecați-l în smoothie-ul preferat de dimineață, shake-uri, terciuri sau băuturi. Proteina de cânepă poate fi adăugată la diferite preparate, cum ar fi clătite cu proteină, gofre, supă de legume sau ca ingredient perfect pentru a prepara barr-uri proteice de casă. În cazul preparării alimentelor, o treime din făină poate fi înlocuită cu pudră de proteină de cânepă (de exemplu, pentru prăjituri, muffins, tarte linzer etc.).

Ingrediente: 100% proteină de cânepă
Origine: China
Valoare nutritivă medie pentru 100 g de produs:
Energie: 1520 kJ/362 kcal
Grăsimi: 11,1 g
din care grăsimi saturate: 1,1 g
Carbohidrați: 10 g
din care zaharuri: 5,9 g
Proteine: 49 g
Sare: 0,1 g

Informațiile privind valoarea nutritivă sunt doar orientative! Valorile reale specificate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse suplimentare
Produse similare