Sapun cu namol tamaduitor de la "Héviz" 90g
Sapun cu namol tamaduitor de la "Héviz" 90g
18,9 Lei

Sapun cu namol tamaduitor de la "Héviz" 90g

18,9 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere

Baza de săpun este ulei de măsline util in construirea celulelor, ulei de măslineare rol de intinerire a pielii, prin antioxidanții naturali vitaminele A, D, E și beta-caroten. Uleiul de nucă de cocos hidratează și oferă spumă naturală. Ingredientele active ale uleiului de ricin, sunt benefice pentru piele, și asigura absorbția substanțelor active și a vitaminelor. Dă săpunului o spumă bună. Brânză Sheava conține o cantitate mare de așa-numitele ingrediente de nesapunabile care sunt o terapie intensivă pentru piele.


Remediu natural pentru pielea uscată, eczemă și dermatită. Untul de Shea, de asemenea,reduce rapid și permanent simptomele psoriazisului.


Mudul termic încetinește îmbătrânirea pielii noastre și este potrivit pentru tratamentul simptomelor alergice de origine incertă. Strânge, hrănește, hidratează și revigorează pielea. Ea are un excelent efect de curățare profundă, curata profund murdăria din adâncimi ale porilor tenului. De asemenea, dezinfectează, răni acarieni și cosuri.


uleiul esențial de roiniță indian este antiinflamator, antiviral, bacterian și fungicid, curatator al porilor pe piele, dezodorizant. Datorită efectului său antiseptic, acesta poate fi utilizat pentru diverse infecții ale pielii, este, de asemenea, potrivit pentru îngrijirea pielii inflamate de acnee.

Ingrediente:

-namol terapeutic de la "Hévíz"
-ulei esential de roinita
-ulei de masline sapunificat
-ulei de cocos
-ulei de ricin
-unt de shea
Produse similare