Sapun galbenele  90 g
Sapun galbenele 90 g
18,9 Lei

Sapun galbenele 90 g

18,9 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere

Baza sapunului il constituie uleiul de masline, cu efect de constructie a celulelor si respunsabil pentru pielea catifelata, cu ajutorul antioxidantilor naturali, vitaminelor A-,D-, E si beta carotinei pe care le contine. Uleiul de cocos hidrateaza pielea si asigura spumare naturala. Uleiul de ricin, protejeaza pielea si asigura absorbtia vitaminelor si substantelor active. Da o spumare naturala produsului.


Untul de shea contine un numar mare de ingrediente "nesapunabile" care, trateaza pielea intensiv. Leac natural pentru tenul uscat, eczeme si dermatite. Untul de shea reduce simptomele rapid si de durata in caz de psoriasis.


Galbenelele reduc inflamatiile, contin antioxidanti. Substantele active din galbenele reduc inflamatiile, ajuta cicatrizarea si vindecarea plagilor.


Uleiul de kubeba, improspateaza si stimuleaza, in acelasi timp relaxeaza si reduce oboseala. Dezinfecteaza, ucide bacteriile si virusii, are efect benefic in cazul inflamatiilor.


Uleiul de portocale este cunoscut pentru efectul regenerator si ca tonifiant al pielii. Uleiul de portocale curata pielea avand un efect antiseptic si antibacterial . Reda echilibrul hidratarii tenului. Imbunatateste circulatia la nivelul de suprafata a pielii de aceea ajuta la vindecarea celulitei.

Ingrediente:

-extract de galbenele
-petale de galbenele
-ulei de kubeba si de lamii
-ulei de masline sapunificat
-ulei de cocos
-ulei de ricin
-unt de shea
Produse similare