Lapte de cocos UHT Light Kara Classic 200 ml
Lapte de cocos UHT Light Kara Classic 200 ml
5,1 Lei

Lapte de cocos UHT Light Kara Classic 200 ml

Cu una dintre cele mai avansate tehnologii, Kara a creat pentru dvs. laptele de cocos light cu tratament termic la temperatură foarte ridicată (UHT) și ambalat în condiții sterile, care provine dintr-o sursă forestieră durabilă și este disponibilă în ambalaje practice.


 

5,1 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere

Pe lângă certificările HALAL și KOSHER, produsele din gama de produse Kara îndeplinesc o serie de certificări. Produsele nu conțin OMG, ceea ce dovedește, de asemenea, că produsele provin din surse nemodificate genetic în timpul cultivării și prelucrării. În acest fel, Kara aduce pe masa Dvs. produse realizate din nuci de cocos proaspete găsite în natură și fără alte modificări.Conține 42,9% extras de cocos proaspăt. Este conservat prin tratament termic cu temperatură ultra ridicată (UHT). Laptele de cocos poate fi consumat singur, diluat sau adăugat la mâncare în timpul gătitului și al coacerii. Desigur, nu conține gluten, lactoză, grăsimi trans și soia și nu conține zahăr adăugat, conservanți și aditivi. Conținut de grăsimi mai mic cu 30%.
  • Fără gluten & Fără lactoză & Fără grăsimi trans & Fără colesterol

  • Preparat din nuci de cocos proaspete

  • Alternativă ideală pentru lapte

  • Nu conține zahăr adăugat

  • Fără conservanți, aromă și coloranți

  • Produs VeganFolosiți la coacere, gătit sau prepararea băuturilor, smoothi-uri.Recomandare de utilizare: supă, tocănițe, sosuri, băuturi, smoothie, jeleuri, creme de
Volum net: 200 ml
Ingrediente: apă de cocos proaspătă (57%), extract de cocos proaspăt (42,9%), gumă xantan (E415), gumă guar (E412)
SLoc de proveniență: Indonezia
O cutie conține 13 porții (1 porție = 15 ml).
Se va agita înainte de utilizare!
Păstrare: loc uscat, răcoros

Valori medii nutriționale în 100 ml de produs;
Energie: 466 kJ / 112kcal
Grăsimi: 11 g
- din care acizi grași saturați: 10,5 g
Carbohidrați: 1,8 g
- din care zahăr: 1,7 g
Proteine: 1,3 g
Sare: 27,4 mg

Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Csomagajánlatok
Produse similare