Lapte de cocos UHT Kara Classic 200ml
Lapte de cocos UHT Kara Classic 200ml
4,5 Lei

Lapte de cocos UHT Kara Classic 200ml

Cu una dintre cele mai avansate tehnologii, Kara a creat pentru dvs. laptele de cocos cu tratament termic la temperatură foarte ridicată (UHT) și ambalat în condiții sterile, care provine dintr-o sursă forestieră durabilă și este disponibilă în ambalaje practice. 

4,5 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere

Pe lângă certificările HALAL și KOSHER, produsele din gama de produse Kara îndeplinesc o serie de certificări. Produsele nu conțin OMG, ceea ce dovedește, de asemenea, că produsele provin din surse nemodificate genetic în timpul cultivării și prelucrării. În acest fel, Kara aduce pe masa Dvs. produse realizate din nuci de cocos proaspete găsite în natură și fără alte modificări.Conține 99,9% lapte de cocos proaspăt. Este conservat prin tratament termic cu temperatură ultra ridicată (UHT). Are un conținut mai scăzut de grăsimi (18%) decăt crema de cocos. Laptele de cocos poate fi consumat singur, diluat sau adăugat la mâncare în timpul gătitului și al coacerii. Desigur, nu conține gluten, lactoză, grăsimi trans și soia și nu conține zahăr adăugat sau conservanți.
  • Fără gluten & Fără lactoză & Fără grăsimi trans & Fără colesterol

  • Preparat din nuci de cocos proaspete

  • Alternativă ideală pentru lapte

  • Nu conține zahăr adăugat

  • Fără conservanți, aromă și coloranți

  • Produs VeganFolosiți la coacere, gătit sau prepararea băuturilor, smoothi-uri.Recomandare de utilizare: supă, tocănițe, sosuri, băuturi, smoothie, jeleuri, creme de înghețată
Volum net: 200 ml
Ingrediente: lapte proaspăt de cocos (99,9%), stabilizatori (guma xantan E415, guma guar E412, caragenan E407)
Loc de proveniență: Indonezia
Valori medii nutriționale în 100 ml de produs;
Energie: 736 kJ / 176 kcal
Grăsimi: 18,1 g
- din acizi grași saturați: 16,1 g
Carbohidrați: 1,6 g
- din care zahăr: 1,6 g
Proteine: 1,7 g
Sare: 23 mg

Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Csomagajánlatok
Produse similare