Kara Apă de cocos 1000 ml
Kara Apă de cocos 1000 ml
17,7 Lei

Kara Apă de cocos 1000 ml

Cu una dintre cele mai avansate tehnologii, Kara a creat pentru dvs. apă de cocos cu tratament termic la temperatură foarte ridicată (UHT) și ambalată în condiții sterile, care provine dintr-o sursă forestieră durabilă și este disponibilă în ambalaje practice.

17,7 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere

Pe lângă certificările HALAL și KOSHER, gama de produse Kara corespunde unui număr semnificativ de certificări. Produsele nu conțin OMG-uri, ceea ce dovedește, de asemenea, că produsele provin din produse nemodificate genetic în timpul cultivării și prelucrării. În acest fel, Kara aduce pe masa Dvs. produse realizate din nuci de cocos proaspete găsite în natură și fără alte modificări.



Apa de cocos Kara Coco este preparată din nuci de cocos proaspete culese manual. Este o sursă naturală de electroliți de bază (potasiu, calciu, magneziu, sodiu, fosfor).



Apa de nucă de cocos Kara conține 99% apă de nucă de cocos, precum și 1% concentrat de apă de nucă de cocos. Sucul provenit din nuca de cocos proaspătă este dulce acrișor. Hidratează extrem de bine datorită electroliților din acesta (potasiu, calciu, magneziu, sodiu, fosfor). Consumați răcit, hidratează extrem de bine după sport sau orice alt efort fizic obositor.




      <
    • Fără gluten & Fără lactoză &G39 Fără colesterol

 

    • Preparat din nucă de cocos proaspătăl

 

    • Sursă excelentă de potasiu

 

    • Nu conține zahăr adăugat

 

    • Fără conservanți, arome și coloranți




Volum net: 1000 ml
Ingrediente: apă de cocos naturală (99%), concentrat de apă de cocos (1%)
Loc de proveniență: Indonezia
Valori medii nutriționale în 100 ml de produs;
Energie: 77 kJ / 19 kcal
Grăsimi: 0g
- din care acizi grași saturați: 0g
Carbohidrați: 4,4g
- din care zahăr: 3,4g
Proteine: 0,2g
Sare: 55mg
Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!G39

Oferte pachet
Produse similare