Eltennijó Balance Food - Amestec pentru conservare Paleo 120g
Eltennijó Balance Food - Amestec pentru conservare Paleo 120g
8,2 Lei 
6,3 Lei
23

Eltennijó Balance Food - Amestec pentru conservare Paleo 120g

Cu amestecul de conservare Eltennijó Balance Food, gemul tău închide într-o sticlă aromele de vară fără adaos de zahăr sau alți conservanți. Compoziția sa este concepută astfel încât dulceața să fie întinsă plăcut și să fie accesoriul perfect pentru pâine prăjită și prăjituri. Vă puteți bucura în sfârșit fără reproș de gustul suculent al gemului de fructe proaspete.

8,2 Lei 
6,3 Lei
Început: 12.03.2024   Sfârșit: 30.04.2024
Discount 23
Economisire 1,9 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere

 



Eltennijó Balance Food - Amestecul conservant Paleo contribuie cu ingrediente naturale la prepararea ușoară și mai sănătoasă a gemurilor. Pectina este o fibră vegetală care se găsește în principal în mere, citrice și fructe de pădure. Prin efectul său extraordinar de îngroșare, reduce mult timpul de fierbere, ajutând astfel la conservarea vitaminelor și a altor substanțe nutritive valoroase din fructe care s-ar descompune atunci când sunt fierte ore în șir. Xilitolul și stevia sunt îndulcitori naturali extrem de săraci în calorii, care permit diabeticilor, persoanelor care fac dietă și celor care mănâncă sănătos să se bucure de gustul perfect al gemurilor obținute. Acidul citric promovează activitatea pectinei chiar și în cazul fructelor mai puțin acide, contribuind la păstrarea culorii naturale, vii a fructelor în timpul conservării.



Eltennijó Balance Food - Amestec de conservare Paleo recomandare de utilizare:



Cu amestecul paleo Eltennijó Balance Food, puteți face rapid și ușor gemuri suculente, cu aspect perfect, fără zahăr și ore lungi de gătit. Amestecul este suficient pentru 1 kg de fructe. Asemănător gemului de căpșuni prezentat, îl puteți folosi pentru a face gem din orice fruct.



Eltennijó Gem de căpșuni:



Ingrediente




  • 1 kg căpșuni pentru conservare

  • 1 plic Eltennijó Balance Food (amestec conservant paleo)



Spălați căpșunile, îndepărtați codițele și lăsați să se scurgă. Tăiați în bucăți mai mici și amestecați într-o cratiță cu amestecul conservant paleo. Începeți să fierbeți la foc mediu, îndepărtând din când în când spuma. Folosind un mixer puteți obține piure sau lăsați bucăți mai mari după gust. După ce s-a îngroșat, închideți flacăra dedesubt. Puneți-l încă fierbinte în borcane bine dezinfectate și lăsați-l să se răcească într-un loc uscat în mod tradițional.




Greutate netă: 120 g

Ingrediente: : Îndulcitori (xilitol, stevia) Agent de gelificare (pectină), Regulator de aciditate (acid citric)
Loc de proveniență: UE

Valori medii nutriționale în 100 g de produs:
Energie: 991 kJ / 238 kcal
Grăsimi: 0 g
- din acre acizi grași saturați: 0 g
Carbohidrați: 93,2 g
- din care zahăr: 2,6 g
Proteine: 0 g
Fibre: 3,8 g
Sare: 0 g
Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Produse similare