Bulgur 1000 g
Bulgur 1000 g
11,6 Lei

Bulgur 1000 g

De mii de ani, bulgurul a fost unul dintre alimentele de bază ale omenirii, deși a devenit popular în Ungaria doar în ultimul deceniu. Fabricat din grâu dur, bulgurul poate fi un favorit al bucătăriei dvs. cu valorile sale excelente de conținut și utilizările ușoare și variate.


Grâul dur conține gluten, astfel nu este recomandat persoanelor cu ensibilitate la gluten!

11,6 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere

Descriere În ultimii ani, această garnitură de cereale versatilă, bogată în nutrienți, a devenit din ce în ce mai populară și în Ungaria, care altfel este un aliment foarte vechi. În India și Orientul Mijlociu, în special în bucătăria turcească, este un ingredient important în gastronomia cotidiană. Este, de asemenea, foarte popular în țările mediteraneene.


Bulgurul nu este altceva decât o variantă caracteristică a grâului dur. Pentru a face bulgur din boabe de grâu tradiționale, acestea trebuie recoltate înainte de a fi complet coapte, apoi curățate, pre-aburite, în cele din urmă uscate și, în funcție de tip, zdrobite. În ceea ce privește tipul său, îl putem întâlni de la granulație măruntă până la boabe întregi, pe lângă aceasta există în nuanțe închise și deschise.


 


Grâul dur conține gluten, astfel nu este recomandat persoanelor sensibile la gluten!


 


Recomandări de utilizare a bulguruluiEste extrem de ușor de preparat, este suficient doar să opăriți tipul cu boabe mai mărunte, iar bulgurul cu boabe mai mari poate fi preparat prin fierbere de câteva minute. Dacă doriți să obțineți o textură de terci, și nu unul friabil, ar trebui să-l înmuiați într-o cantitate de apă fierbinte de două ori mai mare timp de 30 de minute. Poate fi folosit pentru a prepara meniuri variate. Este ingredientul perfect pentru salate, precum tabbouleh libaneză, sau török kisir. Este un substitut minunat pentru orez în orice fel de mâncare maghiară, deci poate fi folosit ca garnitură sau umplutură. Datorită gustului său neutru poate fi condimentat cu ușurință, astfel încât poate fi transformat chiar și în deserturi.Balance Food Bulgur 1000 g preț: .
Greutate netă: 1000 g

Ingrediente: 100% bulgur
Loc de proveniență: Turcia


Valori medii nutriționale în 100g de produs:

- Energie: 1468 kJ / 351 kcal
- Grăsimi: 1 g
- din care acizi grași saturați: 0,2 g
- Carbohidrați: 65 g
- din care zahăr: 0,9 g
- Proteine: 10 g
- fibră: 16 g
- Sare: 0 g

Informațiile nutriționale sunt doar cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Oferte pachet
Produse similare