Pudră de maca 125g
Pudră de maca 125g
12,8 Lei

Pudră de maca 125g

Maca este o legumă cu rădăcină provenită din Peru. Conține într-o măsură mare minerale și oligoelemente. Are un efect excelent de revigorare asupra corpului și minții.
12,8 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Descriere

Maca este cunoscută și utilizată în Peru sub numele de ginseng de secole. Crește în sălbăticie pe versanții Anzilor, la o altitudine de 4000 de metri față de nivelul mării. Medicina chineză și cea indiană susțin că are un efect excelent de reducere a stresului. Pulberea de maca oferă multe beneficii fiziologice pozitive, cum ar fi: îmbunătățirea funcționării ficatului, este excelentă pentru reducerea inflamațiilor articulare deoarece stimulează creșterea cartilajului. Ajută la controlul greutății și afectează nivelul de zahăr din sânge. Reglează echilibrul hormonal și poate oferi protecție împotriva sindromului premenstrual. Merită să consumați pulbere de maca pentru a preveni osteoporoza, deoarece crește densitatea osoasă.

Sugestie de utilizare a pulberii de maca

Pulberea de maca se poate amesteca perfect în mâncăruri sau chiar în băuturi, deoarece nu are un gust puternic. Se potrivește perfect cu fructele sau legumele, astfel încât să o puteți adăuga în orice smoothie sau shake. Gustul său nu este atât de puternic, așa că se potrivește bine în ovăz, ceai, dar poate fi folosită și în coacere și gătit. Poate fi adăugată la orice pâine și prăjituri. Practic, o puteți utiliza în orice fel de mâncare și desert. În Peru, se prepară chiar și supă din maca, se consumă ca și condiment sau amestecată cu iaurt.

Pulbere de maca 125g

Ingrediente: 100% pulbere de maca

Origine: Peru

Valori nutriționale medii pentru 100g de produs:

Energie: 1347kj/322kcal

Grăsimi: 1,2g

din care grăsimi saturate: 0g

Carbohidrați: 54,8g

din care zaharuri: 31,8g

Fibre: 22,3g

Proteine: 11,3g

Sare: 0,07g

Valorile nutriționale sunt orientative! Valorile nutriționale actuale pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutriționale actuale la Serviciul de Relații cu Clienții!
Produse similare