Trapa, Cortados Stevia, selecție de deserturi, fără zahăr, 115 g
Trapa, Cortados Stevia, selecție de deserturi, fără zahăr, 115 g
20,2 Lei

Trapa, Cortados Stevia, selecție de deserturi, fără zahăr, 115 g

Selecția Classicos este o colecție de bomboane cu patru arome diferite, reprezentând o alternativă perfectă la ciocolata tradițională. Bomboanele cu arome de alune, cafea, portocale și lămâie oferă o experiență excelentă în materie de gusturi consumatorilor. În plus, produsul reprezintă o opțiune excelentă și pentru persoanele cu diete speciale, datorită lipsei de gluten și ulei de palmier.

Fabrica de ciocolată spaniolă Trapa produce ciocolată de înaltă calitate încă din anul 1891. În gama lor de produse, pe lângă ciocolata tradițională premium cu lapte și amărui, se regăsește o varietate largă de ciocolate cu diverse arome, inclusiv variante fără zahăr.
20,2 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Neto greutate: 115 g

Ingrediente: Îndulcitori (maltitol, stevia (0,02%)), grăsimi și uleiuri vegetale (ulei de cocos, de floarea-soarelui și de măsline), masă de cacao, unt de cacao, zer, pudră de cacao cu conținut ridicat de grăsime, pastă de alune (3,5%), lapte degresat în pulbere, mure uscate (2%), emulsifiant (lecitină de soia) și arome.
Alergeni: lapte, soia, alune. Poate conține urme de lapte și nuci!

Originea: Spania

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de soare.
Temperatura optimă de consum între 14 și 21 °C.
Calitatea este garantată până la data menționată pe ambalaj (zi/lună/an).

Valori nutriționale medii pentru 100 g de produs:

Energie: 2028 kJ / 490 kcal
Grăsimi: 36 g
- din care grăsimi saturate: 25 g
Carbohidrați: 50 g
- din care zaharuri: 9,3 g
- din care polioli: 38 g
Proteine: 5,2 g
Sare: 0,19 g

Valorile nutriționale sunt doar orientative! Valorile nutriționale reale pot să difere față de cele menționate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare