Mălai de porumb 500 g
Mălai de porumb 500 g
4,3 Lei

Mălai de porumb 500 g

Mălaiul de porumb este obținut prin măcinarea boabelor de porumb și reprezintă o ingredientă tradițională în bucătărie. Este folosit în special pentru mămăligă și diverse garnituri, dar poate fi utilizat și ca umplutură sau pentru deserturi! Natural fără gluten, fiind astfel o alegere ideală pentru cei sensibili la gluten.

Mălaiul de porumb constă în grunjoane măcinate ale interiorului boabelor de porumb și este din ce în ce mai cunoscut și utilizat datorită tendințelor de alimentație sănătoasă. Fără gluten!
4,3 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Mălai de porumb

Origine: UE

Valori nutriționale medii per 100 g produs:

Energie: 1390 kJ / 329 kcal
Grăsimi: 1,2 g
din care grăsimi saturate: 0,2 g
Carbohidrați: 68,2 g
din care zaharuri: 0,5 g
Proteine: 6,3 g
Fibre: 9,9 g
Sare: 0,03 g

Valorile nutriționale sunt doar orientative! Valorile nutriționale actuale afișate pe ambalaj pot varia față de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale la colegii noștri!
Produse similare