Balance Food Cuscus (cu bob mărunt) 500 g
Balance Food Cuscus (cu bob mărunt) 500 g
7,1 Lei

Balance Food Cuscus (cu bob mărunt) 500 g

Cuscusul este o mâncare tradițională din bucătăria arabă, utilizată în special ca garnitură. Este o pastă cu adevărat nutritivă, versatilă, care poate fi pregătită în câteva minute.

Alergen: produsul este fabricat cu grâu dur și conține gluten
7,1 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Cuscusul este un aliment de origine berberă, fabricat din grâu dur și apă. Numele său înseamnă „bine răsucit”, care se referă la metoda tradițională de producție. Amestecul de grâu dur și apă a fost răsucit manual în boabe mici, apoi cernut, apoi presărat cu făină de grâu dur și uscat, astfel încât boabele să fie ,,perlate" corespunzător. În multe țări arabe, cuscusul se face în continuare folosind acest proces.

Recomandare de utilizare pentru cuscus
Urmând câțiva pași mici, obținem rapid o garnitură cu textură perfectă. Pentru a face acest lucru, puneți cuscusul cântărit într-un vas termorezistent, turnați de două ori cantitatea de apă fierbinte și acoperiți-l. Se lasă să stea cca. 15 minute, amestecând ocazional. Datorită gustului neutru al cuscusului, putem experimenta condimentarea sa, pe lângă aromele bucătăriei arabe, armonizează perfect și cu condimentele bucătăriei maghiare.

Este un preparat excelent lângă mâncăruri suculente, dar și perfect pentru salate în amestec cu legume. Poate fi consumat chiar și dulce, așa că putem face un desert din el în câteva minute.
Produse similare