Balance Food Ciorbă de roșii Paleo 3*13,4g
Balance Food Ciorbă de roșii Paleo 3*13,4g
5,5 Lei

Balance Food Ciorbă de roșii Paleo 3*13,4g

Balance Food Ciorbă de roșii Paleo la Cană poate fi preparată în câteva minute, este o delicatesă sănătoasă, hrănitoare și încălzitoare. Datorită ingredientelor sale, poate fi inclusă în orice dietă, deoarece este paleo, fără gluten, fără lapte, fără ouă și fără soia. Nu conține agenți artificiali de îmbunătățire a aromelor, coloranți, conservanți!
5,5 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ciorbă de roșii Paleo la Cană este un membru al familiei Supelor Creme Instant la Cană dezvoltată de Balance Food. Supele Cremă Instant ale noastre nu conțin potențiatoare de arome, coloranți sau conservanți. Datorită ingredientelor lor, acestea pot fi incluse în orice dietă, deoarece sunt fără gluten, fără soia, fără lapte și fără derivați de lapte, fără ouă și fără derivați de ouă și conțin ingrediente permise în paleo. Gustul lor suculent și bogat este dat de pulberile de legume uscate obținute cu o tehnologie blândă, care pierd mai puțin din valorile de conținut, din gustul și aromele materialelor, decât prin uscarea tradițională. Este rapid și ușor de preparat, astfel încât să puteți face supă delicioasă și hrănitoare în câteva minute, acasă sau la serviciu.

Recomandare de preparare

1 plic conține 1 porție de supă. Conținutul unui plic se pune într-o cană, după care se omogenizează cu 0,5 dl (50 ml) apă rece. După aceasta se completează cu 1,5 dl (150 ml) apă fierbinte și se amestecă bine.
Greutate netă: 3*13,4 g

Într-un pachet sunt 3 plicuri de supă! 1 plic este suficient pentru pregătirea unei porții!

Ingrediente: amidon de tapioca, praf de roșii, sare, reglator de aciditate (acid citric), condimente (pătrunjel, usturoi, busuioc, piper), îndulcitor (stevia), coloranți naturali
Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1243 kJ / 296 kcal
    - Grăsimi: 0,42 g
               - din care acizi grași saturați: 0,08 g
    - Carbohidrați: 65,2 g
               - din care zaharuri: 13,9 g
- Proteine: 5,3 g
- Fibre: 5,3 g
- Sare: 11,27 g

Skladování na suchém a chladném místě!
Produse similare