Balance Food Supă cremă de broccoli Paleo 3*8g
Balance Food Supă cremă de broccoli Paleo 3*8g
5,5 Lei

Balance Food Supă cremă de broccoli Paleo 3*8g

Supa de cremă Broccoli Paleo la Cană poate fi preparată în câteva minute, este o delicatesă sănătoasă, hrănitoare și încălzitoare. Datorită ingredientelor sale, poate fi inclusă în orice dietă, deoarece este paleo, fără gluten, fără lapte, fără ouă și fără soia. Nu conține agenți artificiali de îmbunătățire a aromelor, coloranți, conservanți!
5,5 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Supa Crema de Broccoli Paleo la Cană este un membru al familiei Supelor Creme Instant la Cană dezvoltată de Balance Food. Supele Cremă Instant ale noastre nu conțin potențiatoare de arome, coloranți sau conservanți. Datorită ingredientelor lor, acestea pot fi incluse în orice dietă, deoarece sunt fără gluten, fără soia, fără lapte și fără derivați de lapte, fără ouă și fără derivați de ouă și conțin ingrediente permise în paleo. Gustul lor suculent și bogat este dat de pulberile de legume uscate obținute cu o tehnologie blândă, care pierd mai puțin din valorile de conținut, din gustul și aromele materialelor, decât prin uscarea tradițională. Este rapid și ușor de preparat, astfel încât să puteți face supă delicioasă și hrănitoare în câteva minute, acasă sau la serviciu.

Recomandare de preparare

1 plic conține 1 porție de supă. Conținutul unui plic se pune într-o cană, după care se omogenizează cu 0,5 dl (50 ml) apă rece. După aceasta se completează cu 1,5 dl (150 ml) apă fierbinte și se amestecă bine.

 Greutate netă: 3*8 g

Într-un pachet sunt 3 plicuri de supă! 1 plic este suficient pentru pregătirea unei porții.

Ingrediente: praf de broccoli, amidon de tapioca, sare, pătrunjel, piper

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1105 kJ / 263 kcal
    - Grăsimi: 1,7 g
               - din care acizi grași saturați: 0,2 g
    - Carbohidrați: 44,5 g
               - din care zaharuri: 1,7 g
- Proteine: 12,3 g
- Fibre: 10,3 g
- Sare: 20,4 g

Skladování na suchém a chladném místě!

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Oferte pachet
Produse similare