Trapa Stevia ciocolată neagră cu 50% conținut de cacao, 75g
Trapa Stevia ciocolată neagră cu 50% conținut de cacao, 75g
7,3 Lei

Trapa Stevia ciocolată neagră cu 50% conținut de cacao, 75g

Stevia Almendra este un desert cu ciocolată cu conținut de cacao de 50%, în care se adaugă bucăți de migdale. Produsul este fără gluten, făcându-l o alegere perfectă pentru cei care suferă de intoleranță. Datorită lipsei de zahăr, este o gustare expres sănătoasă.

Fabrica de ciocolată Trapa din Spania produce ciocolată de înaltă calitate încă din 1891. În gama lor de produse, pe lângă ciocolata tradițională premium de lapte și neagră, veți găsi o varietate largă de ciocolate cu diferite arome și opțiuni fără zahăr. Ciocolatele fără zahăr sunt fabricate cu îndulcitori naturali, cum ar fi maltitolul și stevia, astfel încât și cei cu diabet pot consuma cu încredere!
7,3 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Net: 75 g

Ingrediente: Masă de cacao, îndulcitori (maltitol și stevia (0,02%)), pudră de cacao degresată, unt de cacao, emulsifiant (lecitină de soia) și arome. Conținut minim de cacao 50%. Nu conține grăsimi hidrogenate sau grăsimi trans.

Alergeni: soia. Poate conține urme de nuci.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Origine: Spania.

A se păstra într-un loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
Temperatura optimă de consum între 14 și 21 °C.
Calitatea se menține până la data indicată pe ambalaj (zi/lună/an).

Valori nutriționale medii pentru 100 g de produs:

Energie: 2119 kJ / 508 kcal
Grăsimi: 31 g
- din care grăsimi saturate: 19 g
Carbohidrați: 52 g
- din care zahăr: 0,6 g
- din care polioli: 49 g
Proteine: 5 g
Sare: 0,1 g

Informațiile nutriționale sunt cu caracter orientativ! Valorile nutriționale actuale pot diferi de cele specificate aici. Vă rugăm să întrebați colegii noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare