Trapa Stevia, ciocolată cu lapte cu orez suflat, 75g
Trapa Stevia, ciocolată cu lapte cu orez suflat, 75g
7,2 Lei

Trapa Stevia, ciocolată cu lapte cu orez suflat, 75g

Ciocolată cu lapte cu orez suflat, îndulcită cu Stevia, este o gustare deosebit de rafinată. Datorită faptului că nu conține gluten și zahăr, este o opțiune ideală și pentru cei care urmează diete speciale. Ciocolata moale de lapte, amestecată cu orez suflat, oferă o armonie perfectă, având o textură ușor crocantă, dar totuși catifelată.

Fabrica de ciocolată spaniolă Trapa produce ciocolată de înaltă calitate încă din 1891. În gama lor de produse, pe lângă ciocolatele tradiționale și premium cu lapte și amărui, se găsește o varietate largă de ciocolate cu diferite arome, inclusiv ciocolate fără zahăr. Ciocolatele fără zahăr sunt îndulcite cu îndulcitori naturali precum maltitol și Stevia, ceea ce înseamnă că pot fi consumate cu încredere și de către persoanele cu diabet!
7,2 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Greutate netă: 75 g

Ingrediente: Îndulcitori (maltitol și stevia (0,02%)), unt de cacao, lapte integral praf, orez suflat (12%), masă de cacao, unt, emulgator (lecitină de soia) și arome. Conținut de substanță uscată din cacao în ciocolata cu lapte: minimum 30%

Alergeni: Lapte integral praf, unt, soia. Poate conține urme de lapte și nuci.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Origine: Spania

A se păstra într-un loc uscat, răcoros, protejat de lumină solară.
Temperatura optimă de consum între 14 și 21 °C.
Calitatea este menținută până la data indicată pe ambalaj (zi/lună/an).

Valoare nutritivă medie per 100 g produs:

Energie: 1867 kJ / 450 kcal
Grăsimi: 29 g
- din care grăsimi saturate: 18 g
Carbohidrați: 60 g
- din care zaharuri: 6,4 g
- din care polioli: 44 g
Proteine: 5,3 g
Sare: 0,19 g

Informațiile nutriționale sunt de natură informativă! Valorile nutriționale reale pot să difere de cele indicate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale de la colegii noștri!
Produse similare