Balance Food Făină Deschisă pentru Pâine Paleo 400 g
Balance Food Făină Deschisă pentru Pâine Paleo 400 g
9,4 Lei

Balance Food Făină Deschisă pentru Pâine Paleo 400 g

Făina Deschisă pentru Pâinea Paleo Balance Food este un membru al familiei de amestec de făină fără gluten dezvoltată de Balance Food. Folosind-o, puteți prepara rapid și ușor la domiciliu pâine paleo și alte produse de patiserie, garantat fără lapte și gluten.
9,4 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
În dieta paleo și fără gluten, pentru mulți este o adevărată provocare de a pregăti pâini tradiționale, produse de patiserie, prăjituri și alte alimente din ingrediente paleolite. Prin omiterea făinii de grâu, pregătirea chiar și a celor mai simple alimente eșuează adesea, deoarece comportamentul făinilor și ingredientelor paleolite este foarte diferit de cel al făinii de grâu. Din fericire, prin combinarea diferitelor ingrediente paleolite în proporții potrivite, putem obține un rezultat final cu gust și textură excelentă, dar dezvoltarea acestor rețete este un proces îndelungat și deseori nereușit. Odată cu crearea familiei de produse a amestecului de Făină Paleo Balance Food, am dorit să ajutăm persoanele începătoare și avansațe cu un mod de viață paleo și reform, să garanteze succesul culinar prin utilizarea produselor noastre!

Încercați și Dvs. amestecul nostru de Făină Deschisă pentru Pâine Paleo pentru prepararea pâinii paleo, a cornurilor, chiflelor, baghetelor și altor produse de patiserie!

Recomandare de utilizare a Făinii Deschise pentru Pâine Paleo Balance Food

Ingrediente pentru 430 g de pâine paleo:
200g Făină Deschisă pentru Pâine Paleo Balance Food
4 ouă
20 g Balance Food Ulei de cocos
35 ml suc proaspăt de lămâi 70 ml apă călduță
1 tk Balance Food Sare de Praid
50 g Făină Deschisă pentru Pâine Paleo Balance Food

Bateți ouăle și adăugați uleiul de cocos topit, sucul de lămâie și apa, amestecând constant. Sarea este adăugată la amestecul de făină paleo și apoi acest amestec este adăugat treptat la ingredientele lichide amestecate anterior. Aluatul rezultat este frământat, lăsat să se odihnească timp de 15 minute și apoi format pe o suprafață dată cu făină. Partea de sus se unge cu ulei de cocos, apoi se coace mai întâi într-un cuptor cu aer cald de 200 ° C (preîncălzit) timp de 35 de minute și apoi încă 25 de minute la 180 ° C. În cuptorul tradițional se recomandă o temperatură mai mare cu 10 ° C. Se feliază după răcire.

 Greutate netă: 400 g

Ingrediente: amidon de tapioca, făină din fibre de bambus, făină de semințe de susan, făină de coji de pătlagină, făină de nucă de cocos, făină săgeată, acid citric, bicarbonat de sodiu

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1292 kJ / 309 kcal
    - Grăsimi: 3,8 g
               - din care acizi grași saturați: 0,9 g
    - Carbohidrați: 45,6 g
               - din care zaharuri: 0,96 g
- Proteine: 1,35 g
- Fibre: 48,4 g
- Sare: 1,24 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Oferte pachet
Produse similare