Balance Food Făină de Pâine Crocantă Reform 540 g (amestec de făină fără gluten)
Balance Food Făină de Pâine Crocantă Reform 540 g (amestec de făină fără gluten)
11,4 Lei

Balance Food Făină de Pâine Crocantă Reform 540 g (amestec de făină fără gluten)

Făina de pâine crocantă Balance Food este un membru al familiei de amestec de făină fără gluten dezvoltată de Balance Food. Folosind-o, puteți prepara rapid și ușor la domiciliu pâine de casă rusticăcu coajă crocantă, cornuri, chifle și alte produse de patiserie, garantat fără gluten.
11,4 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
În dieta fără gluten, pentru mulți este o adevărată provocare de a pregăti pâini tradiționale, produse de patiserie, prăjituri și alte alimente fără gluten. Prin omiterea făinii de grâu, pregătirea chiar și a celor mai simple alimente eșuează adesea, deoarece comportamentul făinilor și ingredientelor fără gluten este foarte diferit de cel al făinii de grâu. Din fericire, prin combinarea diferitelor ingrediente fără gluten în proporții potrivite, putem obține un rezultat final cu gust și textură excelentă, dar dezvoltarea acestor rețete este un proces îndelungat și deseori nereușit. Odată cu crearea familiei de produse a amestecului de făină fără gluten Balance Food Reform, am dorit să ajutăm persoanele începătoare și avansațe, sensibile la gluten și cu un mod de viață reform, să garanteze succesul culinar prin utilizarea produselor noastre!

Încercați și Dvs. amestecul de Făină pentru Pâine Crocantă Reform pentru prepararea pâinilor rustice cu coajă crocantă și alte produse de patiserie fără gluten!

Recomandare de utilizare a Făinii pentru Pâine Crocantă Reform Balance Food (amestec de făină fără gluten)

Ingrediente pentru 500 g de pâine

270g Făină pentru Pâine Crocantă Balance Food
45 ml suc proaspăt de lămâie
295 ml apă călduță
1 tk sare de Praid
Sucul de lămâie se amestecă cu apă și apoi se adaugă treptat amestecul de făină fără gluten și sare. Aluatul este frământat timp de 4-5 minute și apoi lăsat la odihnit timp de 15 minute înainte de a fi format pe o suprafață dată cu făină. Blatul este apoi uns cu ulei de cocos și copt într-un cuptor preîncălzit cu aer cald timp de 70 de minute. Inițial la 200 ° C timp de 50 minute și apoi la 180 ° C pentru încă 20 minute. În cuptorul tradițional se recomandă o temperatură mai mare cu 10 ° C. Se feliază după răcire.

 Greutate netă: 540 g

Ingrediente: făină de mei, făină de hrișcă, făină de semințe de teffe, amidon de tapioca, făină din fibre de bambus, făină de coji de pătlagină, acid citric, bicarbonat de sodiu

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 2516 kJ / 601 kcal
    - Grăsimi: 2,3 g
               - din care acizi grași saturați: 0,7 g
    - Carbohidrați: 60,8 g
               - din care zaharuri: 2,24 g
- Proteine: 8,13 g
- Fibre: 18,4 g
- Sare: 0,03 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare