Balance Food Făină reform pentru pișcoturi 500 g (amestec de făină fără gluten)
Balance Food Făină reform pentru pișcoturi 500 g (amestec de făină fără gluten)
10,3 Lei

Balance Food Făină reform pentru pișcoturi 500 g (amestec de făină fără gluten)

Făina reform pentru pișcoturi Balance Food este un membru al familiei de făină fără gluten dezvoltată de Balance Food. Folosind-o, puteți prepara rapid și ușor la domiciliu pișcoturi reform și deserturi pe bază de pișcoturi.
10,3 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
În dieta fără gluten, pentru mulți este o adevărată provocare de a pregăti pâini tradiționale, produse de patiserie, prăjituri și alte alimente fără gluten. Prin omiterea făinii de grâu, pregătirea chiar și a celor mai simple alimente eșuează adesea, deoarece comportamentul făinilor și ingredientelor fără gluten este foarte diferit de cel al făinii de grâu. Din fericire, prin combinarea diferitelor ingrediente fără gluten în proporții potrivite, putem obține un rezultat final cu gust și textură excelentă, dar dezvoltarea acestor rețete este un proces îndelungat și deseori nereușit. Odată cu crearea familiei de produse a amestecului de făină fără gluten Balance Food Reform, am dorit să ajutăm persoanele începătoare și avansațe, sensibile la gluten și cu un mod de viață reform, să garanteze succesul culinar prin utilizarea produselor noastre!

Încercați și Dvs. amestecul Reform de Făină pentru pișcoturi pentru prepararea pișcoturilor fără gluten și a prăjiturilor pe bază de pișcot!

Recomandare de utilizare a Făinii Reform pentru pișcoturi Balance Food (amestec de făină fără gluten)

250 g Făină Reform pentru pișcoturi Balance Food
45 ml suc propaspăt de lămâie
245 ml apă călduță
240 g  Parf de Eritritol Balance Food
4 ouă
2 linguri topit Ulei de cocos Balance Food
Ungeți tava sau forma de tort cu uleiul de nucă de cocos și preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Combinați sucul de lămâie și apa și amestecați până la omogenizare cu jumătate din îndulcitor. Ouăle sunt separate, gălbenușurile sunt amestecate cu cealaltă jumătate a îndulcitorului, iar albușurile se bat spumă tare. Amestecul de făină se amestecă cu ingredientele lichide, uleiul de cocos și gălbenușul de ou, apoi se adaugă cu grijă albușurile de ou bătute. Se amestecă cu mișcări rapide până devine cremos și apoi se toarnă în formă. Se coace 20-30 minute prin coacere inferioară și superioară.
Poate fi consumat și individual, dar este bază excelentă pentru orice tip de prăjitură cu pișcot.

 Greutate netă: 500 g

Ingrediente: făină de hrișcă, făină de mei, amidon de tapioca, făină de semințe de pătlagină, acid citric, bicarbonat de sodiu, sare

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1450,7 kJ / 346,49 kcal
    - Grăsimi: 2,75 g
               - din care acizi grași saturați: 0,6 g
    - Carbohidrați: 68,7 g
               - din care zaharuri: 0,94 g
- Proteine: 8,5 g
- Fibre: 11,54 g
- Sare: 0,015 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Csomagajánlatok
Produse similare