Balance Food Făină reform pentru pâine cu hrișcă 540 g (amestec de făină fără gluten)
Balance Food Făină reform pentru pâine cu hrișcă 540 g (amestec de făină fără gluten)
10,1 Lei

Balance Food Făină reform pentru pâine cu hrișcă 540 g (amestec de făină fără gluten)

Făina reform cu hrișcă pentru pâine Balance Food este un membru al familiei de făină fără gluten dezvoltată de Balance Food. Folosind-o, puteți prepara rapid și ușor la domiciliu pâine reform și alte produse de patiserie garantat fără lapte și gluten.
10,1 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
În dieta fără gluten, pentru mulți este o adevărată provocare de a pregăti pâini tradiționale, produse de patiserie, prăjituri și alte alimente fără gluten. Prin omiterea făinii de grâu, pregătirea chiar și a celor mai simple alimente eșuează adesea, deoarece comportamentul făinilor și ingredientelor fără gluten este foarte diferit de cel al făinii de grâu. Din fericire, prin combinarea diferitelor ingrediente fără gluten în proporții potrivite, putem obține un rezultat final cu gust și textură excelență, dar dezvoltarea acestor rețete este un proces îndelungat și deseori nereușit. Odată cu crearea familiei de produse a amestecului de făină fără gluten Balance Food Reform, am dorit să ajutăm persoanele începătoare și avansațe, sensibile la gluten și cu un mod de viață reform, să garanteze succesul culinar prin utilizarea produselor noastre!

Încercați amestecul nostru de Făină pentru pâine cu hrișcă Reform pentru coacerea pâinii, croissantelor, chiflelor, baghetelor și a altor produse de patiserie!

Recomandare de utilizare a Făinii pentru pâine cu hrișcă Reform Balance Food (amestec de făină fără gluten)

Ingrediente pentru pâine fără glutencu hrișcă de 430 g:

200 g Făină pentru pâine cu hrișcă Balance Food
4 ouă
20 g Balance Food Ulei de cocos
35 ml suc proaspăt de lămâie
70 ml apă călduță
1 tk Sare de Praid Balance Food
50 g Făină pentru pâine cu hrișcă Balance Food

Bateți ouăle și adăugați uleiul de cocos topit, sucul de lămâie și apa, amestecând constant. Sarea este adăugată la amestecul de făină reform, fără gluten, iar apoi acest amestec este adăugat treptat la ingredientele lichide amestecate anterior. Aluatul rezultat este frământat, lăsat să se odihnească timp de 15 minute și apoi format pe o suprafață dată cu făină. Partea de sus se unge cu ulei de cocos, apoi se coace inițial într-un cuptor cu aer cald de 200 ° C (preîncălzit) timp de 35 de minute și apoi încă 35 de minute la 180 ° C. În cuptorul tradițional se recomandă o temperatură mai mare cu 10 ° C. Se feliază după răcire.

Greutate netă: 540 g

Ingrediente: făină de hrișcă (30%), făină de mei, amidon de tapioca, făină din fibre de bambus, făină de coji de pătlagină, acid citric, bicarbonat de sodiu

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1042 kJ / 679 kcal
    - Grăsimi: 2,13 g
               - din care acizi grași saturați: 0,45 g
    - Carbohidrați: 64 g
               - din care zaharuri: 0,6 g
- Proteine: 6,8 g
- Fibre: 17,8 g
- Sare: 0,029 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare