Pudră de orz verde 150g
Pudră de orz verde 150g
17,7 Lei

Pudră de orz verde 150g

Orzul verde conține în cantități mari o parte semnificativă a vitaminelor, mineralelor, antioxidanților și altor substanțe esențiale necesare organismului nostru, contribuind astfel la funcționarea normală a acestuia.
Orzul verde reprezintă rădăcina proaspătă a boabelor de orz. Tulpinile tinere sunt extrem de bogate în nutrienți și conțin aceștia într-o formă ușor asimilabilă și pentru organismul uman. Cultivarea orzului verde se poate urmări în epoca preistorică, fiind utilizat pentru efectul său de dezinfectare, detoxifiere și revigorare a sângelui.
Conține în mod semnificativ vitamine, antioxidanți și oligoelemente, ceea ce poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, detoxifierea organismului și creșterea rezistenței acestuia față de bolile civilizației actuale.

Utilizarea prafului de orz verde:
Praful obținut din orz verde poate fi dizolvat în apă (1 linguriță de pulbere în aproximativ 200 ml de apă), dar poate fi adăugat și în smoothie-uri, shake-uri, supe cremă, dar poate fi consumat și amestecat cu muesli sau iaurt.
17,7 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Greutate netă: 150 g
Ingrediente: 100 % iarbă de orz
Origine: China
Valoare nutritivă medie per 100 g de produs
Energie: 1048 kJ / 251 kcal
Grăsimi: 0,4 g
din care acizi grași saturate: 0,1 g
Carbohidrați: 22,3 g
din care zaharuri: 8,1 g
Proteine: 8,8 g
Fibre: 61,5 g
Sare: 0,1 g

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumină.
Informațiile privind valoarea nutritivă sunt de natură informativă! Valorile nutriționale actuale afișate pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să vă informați despre valorile nutriționale actuale prin intermediul serviciului nostru de asistență pentru clienți!
Produse similare