Balance Food Bulgur 500 g
Balance Food Bulgur 500 g
6,3 Lei

Balance Food Bulgur 500 g

De mii de ani, bulgurul a fost unul dintre alimentul de bază ale omenirii, deși a devenit popular în Ungaria doar în ultimul deceniu. Fabricat din grâu dur, bulgurul poate fi un favorit al bucătăriei dvs. cu valorile sale de conținut și utilizări ușoare și variate. Grâul dur conține gluten, deci consumul nu este recomandat persoanelor sensibile la gluten!


6,3 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
În ultimii ani și în țara noastră a devenit din ce în ce mai popular această garnitură de cereale versatilă, bogată în nutrienți, care este altfel un aliment foarte vechi. Este un ingredient important în gastronomia cotidiană în India și Orientul Mijlociu, în special în bucătăria turcească. Este foarte popular și în țările mediteraneene.

Bulgurul este o variantă caracteristică a grâului dur. Pentru a face bulgur din boabe tradiționale de grâu, boabele de grâu sunt recoltate înainte de a fi coapte complet, apoi decojite, după care pre-aburite, în final uscate și, în funcție de tip, zdrobite. În ceea ce privește tipul său, îl putem întâlni de la griș până la versiunea integrală a cerealelor și există și versiuni închise și deschise.

Grâul dur conține gluten, astfel încât consumul său nu este recomandat persoanelor sensibile la gluten

Recomandări de utilizare al bulgurului

Este extrem de ușor de preparat, este suficient să opăriți varianta cu boabe mai mici, iar bulgurul cu boabe mai mari poate fi pregătit gătindu-l în câteva minute. Dacă nu doriți să obțineți o textură perlată, ci una de terci, ar trebui să o înmuiați într-o cantitate de două ori mai mare de lichid fierbinte timp de 30 de minute. Poate fi folosit pentru a prepara o varietate de feluri de mâncare. Ingrediente pentru salate perfecte, precum tabbouleh libanez sau. Este un înlocuitor excelent pentru orez în orice fel de mâncare ungurească, deci poate fi fie garnitură, fie umplutură. Datorită gustului său neutru, poate fi condimentat cu ușurință, astfel încât se poate fi preparat ca desert.
Greutate netă: 500 g

Ingrediente: bulgur

Locul de origine: Turcia
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1468 kJ / 351 kcal
    - Grăsimi: 1 g
               - din care acizi grași saturați: 0,2 g
    - Carbohidrați: 65 g
               - din care zaharuri: 0,9 g
- Proteine: 10 g
- Fibre: 16 g
- Sare: 0 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare