Balance Food Goji berry (fructul Lycium) 150 g
Balance Food Goji berry (fructul Lycium) 150 g
11,2 Lei

Balance Food Goji berry (fructul Lycium) 150 g

Frunctul goji (Lycii fructus), cunoscut și sub denumirea de boabe de lup chinezesc, datorită valorilor sale de conținut inegalabile este o delicatesă foarte populară pentru cei care urmează un stil de viață sănătos. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, conținut ridicat de aminoacizi și minerale, este caracterizat și prin adjectivul „superfood”.
11,2 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Boabele de goji (Lycii fructus) sunt fructele comestibile al anumitor specii aparținând genului Lycium. Efectele vindecătoare ale boabelor roșii mici sunt cunoscute de mii de ani în Asia antică și în special în China. La început, a fost atribuit în principal unui efect de întinerire și dorință. Tibetanii i-au atribuit, de asemenea, o serie de efecte pozitive asupra sănătății. Mai târziu, a jucat și un rol central în medicina occidentală, iar astăzi există încă o mulțime de cercetări asupra boabei de goji pentru a demonstra cu fapte științifice observații populare de mii de ani. S-a dovedit că conține 18 tipuri de aminoacizi și 21 de tipuri de oligoelemente, de ex. fier, potasiu, calciu, zinc, magneziu, seleniu și cobalt. De asemenea, are un conținut ridicat de vitamina C și conține chiar și vitaminele A, B1, B2, C și E.

Recomandare de utilizare a fructului goji

Disponibil sub formă uscată, fructele de goji au un gust ușor acrișor. Poate fi consumat individual, amestecat cu muesli, poate fi folosit și pentru aromatizarea smoothie-urilor și a salatelor. Înmuiat în apă câteva minute, putem adăuga la diferite garnituri într-o formă mai moale, astfel încât poate fi o combinație interesantă cu quinoa înăbușită, cuscus sau chiar mei.

Greutate netă: 150 g

Ingrediente: Goji berry (fructul Lycium)

Locul de origine: -

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 970 kJ / 232 kcal
    - Grăsimi: 36,6 g
               - din care acizi grași saturați:0,9 g
    - Carbohidrați: 22 g
               - din care zaharuri: 17 g
    - Proteine:22 g
    - Fibre: 7,4 g
    - Sare: 0,01 g
Produse similare