Fructe goji (fructe de Lycium) 150 g
Fructe goji (fructe de Lycium) 150 g
16,4 Lei

Fructe goji (fructe de Lycium) 150 g

Fructul goji (Lycii fructus), cunoscut și sub denumirea de cătină chinezească, este o gustare foarte apreciată de cei care adoptă un stil de viață sănătos, datorită valorii sale nutriționale remarcabile. Datorită conținutului ridicat de vitamina C, aminoacizi și minerale, este numit și "super-aliment".
16,4 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Descriere

Fructele comestibile ale anumitor specii din genul Lycium sunt numite goji (Lycii fructus). Efectele vindecătoare ale acestor mici boabe roșii sunt cunoscute de mii de ani în Asia antică și în special în zona Chinei. La început, li s-au atribuit efecte antirid și afrodiziace. Tibetenii le atribuie, de asemenea, numeroase efecte pozitive asupra sănătății. Ulterior, acestea au câștigat un loc central și în medicina occidentală, iar în prezent sunt supuse numeroaselor cercetări care urmăresc să demonstreze științific observațiile populare cu privire la aceste boabe goji, care datează de mii de ani. S-a constatat că acestea conțin 18 tipuri de aminoacizi și 21 de oligoelemente, precum fierul, potasiul, calciul, zincul, magneziul, seleniul și cobaltul. De asemenea, au un conținut demonstrat de vitamina C și conțin vitaminele A, B1, B2, C și E.

Sugestie de utilizare a boabelor goji

Boabele goji uscate au un gust ușor acidulat. Pot fi consumate ca atare, amestecate în cereale, folosite pentru a aromatiza smoothie-uri și salate. După ce sunt înmuiate în apă timp de câteva minute, pot fi folosite pentru a completa diferite garnituri, oferind combinații interesante, inclusiv alături de quinoa fiartă, couscous sau hrișcă.

Greutate netă: 150 g

Ingrediente: boabe goji

Origine: -

Valoare nutritivă medie pentru 100 g produs:

- Energie: 970 kJ / 232 kcal
- Grăsimi: 36,6 g
- din care acizi grași saturați: 0,9 g
- Carbohidrați: 22 g
- din care zaharuri: 17 g
- Proteine: 22 g
- Fibre: 7,4 g
- Sare: 0,01 g

Datele cu privire la valoarea nutritivă sunt orientative! Valorile actuale afișate pe ambalaj pot să difere de cele prezentate aici. Vă rugăm să vă informați cu privire la valorile nutritive actuale la serviciul nostru de relații cu clienții!
Produse similare