Balance Food Ulei de semințe de in 250 ml
Balance Food Ulei de semințe de in 250 ml
12,6 Lei

Balance Food Ulei de semințe de in 250 ml

Uleiul de semințe de in de înaltă calitate, presat la rece, este unul dintre cele mai valoroase uleiuri vegetale. Este o sursă naturală de acizi grași utili omega-3 și vitamina E.
12,6 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Este bine cunoscut conținutul extraordinar de semințe de in, cu toate acestea, aceste semințe minuscule trec prin corpul nostru aproape nedigerat, astfel încât aproape nimic din materialele valoroase nu sunt valorificate. Produsele din semințele de in ne ajută să obținem mai ușor acești nutrienți speciali. Un astfel de produs de in este uleiul de semințe de in presat la rece. Presarea mecanică la rece dezvăluie semințele de in și se obține uleiul de semințe de in, cunoscut și sub denumirea de „aur lichid”.

Din punct de vedere biologic uleiul de semințe de in este unul dintre cele mai valoroase uleiuri, deoarece dintre uleiurile cunoscute și utilizate conține cea mai mare proporție de acizi grași nesaturați, în principal acizi grași omega-3. De asemenea, are un conținut important de vitamina E.

Recomandare de utilizare a uleiului de semințe de in

Se recomandă consumul de ulei de in fără încălzire, pentru a evita deteriorarea acizilor grași și vitaminelor valoroase. Poate fi consumat ca supliment pentru orice salată, paste, carne, dar putem folosi câteva picături în mușliul și granola de la micul dejun. De asemenea, poate fi folosit pentru împachetări faciale și ale părului.

Čistý objem: 250 ml

Ingrediente: Ulei de semințe de in

Locul de origine: Ungaria

Průměrná nutriční hodnota ve 100 ml produktu:

- Energie: 3700 kJ / 900 kcal
    - Grăsimi: 100 g
               - din care acizi grași saturați: 91 g
          
  - Carbohidrați: 0 g
               - din care zaharuri: 0 g
- Proteine: 0 g
- Fibre: 0 g
- Sare: 0 g

Produse similare