Balance Food Ulei de semințe de dovleac 250 ml
Balance Food Ulei de semințe de dovleac 250 ml
38,0 Lei

Balance Food Ulei de semințe de dovleac 250 ml

Ulei de semințe de dovleac autohton de înaltă calitate produs prin presare la rece 100%. Datorită gustului său extraordinar, este o adevărată specialitate gastronomică, iar, pe lângă aceasta, are un rol semnificativ în alimentația reformă, datorită compoziției sale valoroase de acizi grași.
38,0 Lei
Punct bonus: 0,8 Lei
Descriere
Uleiul de semințe de dovleac Balance Food este extras din semințele de dovleac decojite prin presare la rece. Acest proces mecanic ajută la păstrarea ingredientelor active valoroase din uleiul de semințe de dovleac. Consumul de ulei din semințe de dovleac are o bogată tradiție în Austria, Slovenia, Croația și Transilvania, precum și în unele regiuni ale Ungariei. A fost folosit în medicina populară pentru a preveni bolile prostatei.
Uleiul din semințe de dovleac are un conținut foarte mare de acizi grași nesaturați (în principal acizi grași omega-3 și omega-6). În plus, este o sursă naturală de vitamina A, vitamina E și este sursa mai multor compuși antioxidanți.

Recomandare de utilizare a uleiului de semințe de dovleac

Uleiul de semințe de dovleac este o adevărată specialitate culinară datorită gustului său plăcut de nucă. Este potrivit individual pentru a însoți supe, salate și prăjeli, dar este o gustare perfectă și atunci când este asociat cu pâinea prăjită. Ingredientul perfect pentru sosuri și dressinguri pentru salate. Poate fi chiar combinat cu deserturi, este populară în Austria servirea cu înghețată de vanilie.

Čistý objem: 250 ml

Ingrediente: Ulei de semințe de dovleac

Locul de origine: Ungaria

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 3700 kJ / 900 kcal
    - Grăsimi: 100 g
               - din care acizi grași saturați: 91 g
    - Carbohidrați: 0 g
               - din care zaharuri: 0 g
- Proteine: 0 g
- Fibre: 0 g
- Sare: 0 g
Produse similare