Balance Food Ulei de semințe de armurariu  250 ml
Balance Food Ulei de semințe de armurariu 250 ml
22,1 Lei

Balance Food Ulei de semințe de armurariu 250 ml

Ulei de semințe de armurariu de calitate premium, obținut din materii prime autohtone, prin presare la rece, obținut din semințe de armurariu 100%.
22,1 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Grecii și romanii antici credeau deja în efectul de vindecare al armurariului cu formă specifică spinoasă, cu flori mov, care aparține familiei erbaceelor și o foloseau pentru vindecare. Medicina modernă desfășoară astăzi o serie de cercetări pentru a cartografia complet valorile inerente ale armurariului. Cercetarea se concentrează în principal pe rolul efectului de protejare și detoxifiere a ficatului ale semințele negre ale armurariului. Ingredientul activ al plantei este silimarina, care este un compus antioxidant, solubil în grăsimi, deci poate fi utilizat numai în medii grase. Uleiul de semințe de armurariu obținut din semințele negre ale plantei este așadar o sursă excelentă de silimarină.

Calitatea premium a uleiului de armurariu Balance Food constă în cerealele atent selectate, precum și prin presarea blândă la rece, care ajută la păstrarea substanțelor benefice din semințe.

Recomandare de utilizare a uleiului de semințe de armurariu

Vă recomandăm să consumați ulei de semințe de armurariu la rece, ca ulei pentru salată și individual. Merge bine cu salate proaspete, supe, legume aburite sau chiar lângă pâinea prăjită.

Čistý objem: 250 ml

Ingrediente: Ulei de semințe de armurariu

Locul de origine: Ungaria

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 3700 kJ / 900 kcal
    - Grăsimi: 100 g
               - din care acizi grași saturați: 91 g
  - Carbohidrați: 0 g
               - din care zaharuri: 0 g
- Proteine: 0 g
- Fibre: 0 g
- Sare: 0 g

Produse similare