Balance Food Amidon de tapioca (făină de tapioca) 500 g
Balance Food Amidon de tapioca (făină de tapioca) 500 g
7,5 Lei

Balance Food Amidon de tapioca (făină de tapioca) 500 g

Făina de tapioca, cunoscută și sub denumirea de amidon de tapioca, este un ingredient popular în bucătăria fără gluten și în bucătăria ușoară de paleo. Este excelent pentru îngroșarea în timpul coacerii și gătitului, pentru înlocuirea făinii, iar atunci când este amestecat cu diferite făini de semințe, îmbunătățește textura aluaturilor făcute din ele.
Újra készleten
5-7 munkanap
Raktárkészlet
ELFOGYOTT
7,5 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Făina de tapioca, numit și amidon de tapioca, datorită conținutului ridicat de amidon, este produsă prin procesarea rădăcinilor de manioc de origine sud-americană. Rădăcina de manioc este curățată și apoi amidonul tapioca finit este extras prin spălare, sedimentare și uscare. Rădăcina de manioc este de asemenea folosită pentru a face , care are un conținut diferit de amidon de tapioca, datorită diferenței de prelucrare a acestora. Producția de manioc și producția de făină de tapioca sunt de asemenea răspândită în Asia, atât de mult încât astăzi Thailanda este producătorul numărul unu de amidon de tapioca.


Recomandare de utilizare a amidonului de tapioca

Amidonul de tapioca poate fi utilizat pentru a înlocui făina pentru îngroșare, pregătirea sosului de făină și a rântașului. Prin utilizarea sa pot fi preparate creme dulci, budincă și jeleuri de fructe cu o textură plăcută. Folosit la pâinea fără gluten și paleo, produse de patiserie și alte produse de patiserie savuroase și dulci, îmbunătățește considerabil textura lor. Ajută la evitarea fărâmițării aluatului și, de asemenea, joacă un rol important în obținerea unei cruste crocante.
Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Amidon de tapioca (făină de tapioca)

Locul de origine: Thajsko

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1491 kJ / 351 kcal
    - Grăsimi: 0,1g
               - din care acizi grași saturați: 0 g
    - Carbohidrați: 87 g
               - din care zaharuri: 0 g
- Proteine: 0,3 g
- Fibre: 0 g
- Sare: 0,01 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Oferte pachet
Produse similare