Balance Food Mei decorticat 500 g
Balance Food Mei decorticat 500 g
6,3 Lei

Balance Food Mei decorticat 500 g

Meiul, această materie primă considerată ca fiind cereală minune fără gluten, trece printr-o perioadă de renaștere. Popularitatea sa nu este o coincidență, deoarece poate fi o cereală preferată datorită valorilor inegalabile de conținut, ușor de utilizat și variat și pentru prețul favorabil.
6,3 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Meiul, membru al familiei gramineelor, a fost cultivat în Mesopotamia încă de acum 6000 de ani, iar conform unor surse, utilizarea sa în China are o istorie de 10.000 de ani. De-a lungul mileniilor a fost răspândit în toată lumea, a fost cultivat în Ungaria de sute de ani în scop furajer și alimentar, astfel încât meiul de cultură fiind o alegere excelentă și din motive de protejare a mediului.

Recomandare de utilizare a meiului

Datorită gustului său neutru, meiul poate fi folosit în mai multe moduri. Poate fi fiert și aburit pentru a face o garnitură excelentă, care poate fi asezonată în diverse moduri. Poate fi folosit pentru a prepara chiftele, umpluturi, diverse gustări sărate și crocante. Ingredient perfect pentru dulciuri, cum ar fi terci, pot fi făcute cu ușurință din aceasta.

Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Mei decorticat

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1510 kJ / 361 kcal
    - Grăsimi: 3,3 g
               - din care acizi grași saturați: 0,7 g
    - Carbohidrați: 65 g
               - din care zaharuri: 0 g
- Proteine: 12 g
- Fibre: 8,2 g
- Sare: 0,05 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare