Orez de iasomie, 1000g / 1kg
Orez de iasomie, 1000g / 1kg
11,0 Lei

Orez de iasomie, 1000g / 1kg

Orezul de iasomie face parte dintre cele peste zece mii de soiuri diferite de orez și este, poate, una dintre cele mai nobile soiuri, fiind distinct aromat și cu boabe lungi. Descriere

Pentru majoritatea populației globului, orezul rămâne o hrană de bază și cea mai importantă sursă de energie. Cu toate că orezul are un indice glicemic ridicat, ceea ce îl face potrivit în doze moderate pentru diabetici, datorită conținutului său complex de carbohidrați, a conținutului ridicat de minerale, a vitaminelor A și B, precum și a conținutului de antioxidanți, acesta reprezintă o parte a unei alimentații echilibrate. Fiind natural fără gluten, este, de asemenea, o alegere ideală pentru cei cu intoleranță la gluten ca garnitură.

Sugestii de utilizare

Orezul de iasomie face parte din grupa "Indica" cu boabe lungi, pentru a căror preparare este necesară mai multă căldură și timp decât pentru soiurile de orez cu boabe scurte. Orezul de iasomie este versatil și se potrivește perfect pentru mâncărurile asiatice, dar și pentru prepararea de feluri de mâncare cu carne, pilaf și alte feluri de mâncare cu orez.
11,0 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Greutate netă: 1000 g

Ingrediente: Orez de iasomie

Origine: Cambodgia

Valoare nutrițională medie per 100 g produs:

Energie: 1490 kJ / 356 kcal
Grăsimi: 1,16 g
din care grăsimi saturate: 0,2 g
Carbohidrați: 79,1 g
din care zaharuri: - g
Proteine: 7,3 g
Fibre: 1,99 g
Sare: - g

Informațiile privind valoarea nutritivă sunt doar orientative! Valorile nutritive actuale indicate pe ambalaj pot diferi de cele prezentate aici. Vă rugăm să solicitați informații despre valorile nutritive actuale la colegii noștri!
Produse similare