Balance Food Semințe de chia 500 g
Balance Food Semințe de chia 500 g
20,2 Lei

Balance Food Semințe de chia 500 g

Semințele de chia sunt unul dintre cele mai auzite alimente „superfood” în aceste zile. Această denumire se datorează valorilor sale extraordinare de conținut, ceea ce o face să se distingă de majoritatea alimentelor. Conținutul său de fier, conținutul de calciu, conținutul de aminoacizi esențiali, conținutul de acizi grași polinesaturați și conținutul de antioxidanți sunt excepționali. Ca sursă valoroasă de proteine
20,2 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
Semințele de salvie aztecă provenite din Mexic - cu denumirea mai cunoscută de semințe de chia - au fost o hrană importantă pentru mayași și incași cu mii de ani în urmă. A ajuns în Europa în timpul cuceririlor spaniole, deși a fost uitată de-a lungul timpului. Astăzi, semințele minuscule negre sunt populare în toată lumea.

Recomandare de utilizare a semințelor de chia

Se recomandă înmuierea semințelor de chia cu cel puțin 10 minute înainte de consum. O putem consuma sub formă de, amestecată cu terci de ovăz și muesli. Se poate adăuga la smoothie-uri, piureuri de fructe pentru a se îngroșa, în felii de energie de casă. Poate fi excelent și pentru înlocuirea ouălor, pentru cei sensibili la acesta: pentru înlocure 1 ou, amestecați 1 lingură de chia zdrobit cu 3 linguri de apă, se lasă să stea, apoi se amestecă în paste, chiftele etc.
Greutate netă: 500 g
Ingrediente: Semințe de chia (Semințele de salvie aztecă - Salvia hispanica)

Locul de origine: Argentina

Maximální denní příjem semen chia (semena šalvěje - Salvia hispanica) může být 15 g!


Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1830 kJ / 437 kcal
    - Grăsimi: 33 g
               - din care acizi grași saturați: 3 g
    - Carbohidrați: 60 g
               - din care zaharuri: 2 g
- Proteine: 18 g
- Fibre: 33 g
- Sare: 0,01 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare