Făină de banane verzi 500 g
Făină de banane verzi 500 g
24,0 Lei

Făină de banane verzi 500 g

Făina de banane verzi poate înlocui și individual făina albă în multe alimente. Făină reform, care câștigă popularitate datorită valorilor sale excelente de conținut, precum și aplicabilității sale în mai multe diete.
24,0 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Bananele verzi sunt unul dintre alimentele de bază din țările tropicale, iar din interiorul uscat al acestuia se macină și făină, care poate fi folosit în multe feluri atât pentru coacere cât și pentru gătit.
Are o valoare nutritivă ridicată, este bogată în fibre alimentare și minerale. O mare parte din conținutul de carbohidrați este oferit de amidonuri rezistente, pe care enzimele digestive ale corpului nostru nu sunt în măsură să le descompună, iar rezistența sa la enzimele digestive este similară cu cea a materialelor de balast. Făina de banane verzi este în mod natural o făină fără gluten, care este permisă și în dieta paleo, iar datorită conținutului său de amidon rezistent, poate fi și o bună alternativă la făina albă pentru diabetici.

Recomandare de utilizare a făinii de banane verzi

Făina de banane verzi este excelentă individual sau amestecată cu alte făini de semințe pentru prepararea de pâine, produse de patiserie și alte preparate paleo și fără gluten. Poate fi folosit și pentru îngroșare în timpul gătitului, a cremelor, supelor și chiar pentru prepararea budincii. Pe baza feedback-ului consumatorilor, este una dintre cele mai bune alternative de făină fără gluten și paleo pentru prepararea goffre-urilor și clătitelor. Gustul este neutru, ușor de nucă, deci nu lasă un gust deranjant în mâncarea preparată.

Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Făină de banane verzi

Locul de origine:
Ekvádor
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1415 kJ / 338 kcal
    - Grăsimi: 0,5 g
               - din care acizi grași saturați: 0,1 g
    - Carbohidrați: 75,5 g
               - din care zaharuri: 0,8 g
- Proteine: 3,1 g
- Fibre: 8,5 g
- Sare: 0 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare