Balance Food Făină de mei 500 g
Balance Food Făină de mei 500 g
7,9 Lei

Balance Food Făină de mei 500 g

Meiul, această materie primă considerată ca fiind cereală minune fără gluten, trece printr-o perioadă de renaștere. Popularitatea sa nu este o coincidență, deoarece poate fi o cereală preferată datorită valorilor inegalabile de conținut, ușor de utilizat și variat și pentru prețul favorabil. Sub formă de făină poate înlocui făina de grâu în numeroase rețete fără gluten, datorită gustului său neutru, chiar în totalitate.
7,9 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Meiul, membru al familiei gramineelor, a fost cultivat în Mesopotamia încă de acum 6000 de ani, iar conform unor surse, utilizarea sa în China are o istorie de 10.000 de ani. De-a lungul mileniilor a fost răspândit în toată lumea, a fost cultivat în Ungaria de sute de ani în scop furajer și alimentar, astfel încât meiul de cultură fiind o alegere excelentă și din motive de protejare a mediului.


Recomandare de utilizare a făinii de mei

Făina de mei poate fi folosită în mai multe moduri datorită gustului său neutru. Pe lângă pâinea și produse coapte, prăjituri, clătite, aluaturi uscate fără gluten este excelent și pentru îngroșarea, pentru a face rântașuri și sosuri de făină. Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Făină de mei

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1520 kJ / 362 kcal
    - Grăsimi: 3,9 g
               - din care acizi grași saturați: 1 g
    - Carbohidrați: 70,6 g
               - din care zaharuri: 12 g
- Proteine: 11 g
- Fibre: 8,5 g
- Sare: 0,12 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare