Balance Food Făină de Psyllium Husk 150 g
Balance Food Făină de Psyllium Husk 150 g
19,0 Lei

Balance Food Făină de Psyllium Husk 150 g

Psyllium Husk este un aliment extrem de bogat în fibre, care are o capacitate mare de legare a apei. Făina obținută din coaja semințelor de Psyllium are toate proprietățile benefice ale plantei. Poate fi folosit pentru a îmbunătăți texturii, îngroșarea și gelifierea diverselor aluaturi.
19,0 Lei
Punct bonus: 0,4 Lei
Descriere
 Coaja de Psyllium este stratul subțire exterior al seminței plantei. Este originară din India și Iran. Atât semința, cât și coaja seminței are prorietăți excelente de conținut, folosite în scop terapeutic, pe lângă aceasta fiind și mare ajutor în diete. Abilitatea sa de legare a apei este, de asemenea, de mare ajutor în timpul unei diete fără gluten, putând face paste mai bine structurate. Veganii pot înlocui gelatina de origine animală folosind coaja de semințe ale plantei.


Recomandare de utilizare a tărâței de Psyllium

Poate fi utilizat în mod obișnuit pentru a îmbogăți conținutul de fibre din pâine, produse de patiserie și alte aluaturi dulci și sărate, precum și pentru a îmbunătăți textura aluaturilor fără gluten. Poate fi folosit pentru îngroșarea, gelifierea cremelor, budincilor și jeleurilor. Deoarece se poate lega la rece, putem chiar să facem jeleuri de fructe proaspete fără a găti. Greutate netă: 150 g

Ingrediente: Făină de Psyllium Husk

Locul de origine: India
Produse similare