Balance Food Făină de orez 500 g
Balance Food Făină de orez 500 g
6,3 Lei

Balance Food Făină de orez 500 g

Făina de orez este una dintre cele mai populare făine fără gluten, datorită prețului redus și a varietății de utilizări. Are un gust neutru, așa că îl putem folosi pentru coacere, gătit și îngroșare chiar și individual.
6,3 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Orezul (Oryza sativa) este și în prezent principalul aliment pentru 60% din umanitate. Consumul său este identificat în principal cu bucătăria asiatică, o mâncare larg răspândită și populară în întreaga lume. Planta practic subtropicală este cultivată în mai multe locuri din Europa, inclusiv Ungaria. Făina de orez este un produs obținut prin măcinarea boabelor albe de orez curățate de coajă și tocite. Are un aspect caracteristic „mătăsos”, cu aromă și gust neutru sau ușor specific orezului. Toți nutrienții utili din orez pot fi găsiți în făina de orez chiar și după măcinare.
Recomandare de utilizare a făinii de orez
Datorită gustului său neutru, poate chiar înlocui complet făina de grâu în cazul alimentelor în care glutenul nu este necesar pentru formarea stocurilor, de ex. , îngroșare creme și sosuri, mâncăruri din legume. În unele cazuri (de exemplu, aluaturi dospite, pâine, produse de patiserie) le amestecăm cu alte făini și amidon, deoarece individual se obține un aluat prea uscat, care se sfărâmă prea tare. Este ingredientul principal al tăițeilor chinezești de orez, care este o alternativă excelentă pentru tăițeii uscate fără gluten. Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Făină de orez

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1508 kJ / 359 kcal
    - Grăsimi: 0,6 g
               - din care acizi grași saturați: 0 g
    - Carbohidrați: 79,4 g
               - din care zaharuri: - g
    - Proteine: 6,9 g
- Fibre: - g
    - Sare: - g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare