Balance Food Făină de nuca cocos 250 g
Balance Food Făină de nuca cocos 250 g
5,1 Lei

Balance Food Făină de nuca cocos 250 g

Prin conținutul său excepțional de fibre și fără gluten natural, făina de nucă de cocos este un înlocuitor excelent pentru făina de grâu pentru adepții unei bucătării sănătoase și fără alți compuși. Datorită gustului său plăcut, este un ingredient perfect pentru prăjituri și deserturi.
5,1 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Făina de cocos nu este altceva decât pulpa de cocos uscată și degresată. Conținutul său este diferit de făinele tradiționale, are un conținut extrem de ridicat de fibre, precum și ulei de nucă de cocos, proteine, carbohidrați și apă, precum și vitamine, minerale și oligoelemente.
Recomandări de folosire a făinii de cocos: Poate fi utilizată în mai multe moduri, de exemplu, pentru a face prăjituri, biscuiți, pâine și prăjituri. Datorită gustului său extrem de delicios și a naturii sale fără gluten, poate fi o materie primă foarte importantă pentru prepararea prăjiturilor fără gluten pentru cei care, de ex. gustul caracteristic al făinii de hrișcă sau al făinii de amarant este mai puțin favorizat. Greutate netă: 250 g

Ingrediente: Făină de nuca cocos

Locul de origine: Srí Lanka

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1451 kJ / 354 kcal
    - Grăsimi: 19,5 g
               - din care acizi grași saturați: 15 g
    - Carbohidrați: 17 g
               - din care zaharuri: 13,6 g
- Proteine: 20,5 g
- Fibre: 40 g
- Sare: 0,08 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare