Balance Food Făină de semințe de in 250 g
Balance Food Făină de semințe de in 250 g
3,3 Lei

Balance Food Făină de semințe de in 250 g

Făina de semințe de in este alternativa perfectă în locul făinii albe, deoarece este sursa naturală a mulți nutrienți valoroși. O putem utiliza cu încredere ăn mai multe diete, deoarece este fără gluten, potrvit celor cu rezistență la insulină, totodată fiind permisă și în dieta paleo.
3,3 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Pentru a produce făină de in, uleiul extrem de valoros este extras din semința de in prin presare la rece, iar apoi peletele rămase de in sunt măcinate în făină cu mașini de măcinat de înaltă performanță. Făina de in este, de asemenea, bogată în fibre valoroase, acizi grași omega-3, proteine, precum și minerale și oligoelemente, vitamine. Conținutul de carbohidrați este foarte scăzut (9g / 100g), carbohidrații aparțin categoriei non-numerice în funcție de absorbția lor, astfel încât poate fi utilizată într-o dietă scăzută de carbohidrați sau în diete de 160 de grame.
Recomandare de utilizare a făinii din semințe de in :Făina de semințe de in poate fi folosită în amestec cu făina alăa sau cu alte făine de reformă fara gluten, carbohidrati si aluatul pâinii paleo, a produselor de patiserie, a prăjiturilor a brioșelor, etc. Este un ingredient esențial atât în
Produse similare