Balance Food Făină de Konjac 100 g
Balance Food Făină de Konjac 100 g
14,6 Lei

Balance Food Făină de Konjac 100 g

Datorită capacității sale extraordinare de legare a apei, făina de konjac este potrivită să îngroșarea cremelor și budincilor și îmbunătățirii texturii pastelor, chiar și atunci când este utilizată în cantități mici. Este o făină cu conținut scăzut de carbohidrați, săracă în energie și fără gluten, deci poate fi folosită în nenumărate diete. Utilizarea sa în dieta paleo este de asemenea permisă.
14,6 Lei
Punct bonus: 0,3 Lei
Descriere
Făina de konjac este o făină de culoare și gust neutru obținută prin procesarea rădăcinii tuberice a plantei de konjac. Făina de konjac are un conținut extrem de ridicat de fibre, astfel încât chiar și câteva grame din ea pot lega mai multe cantități de apă. Deoarece este un aliment fără gluten, cu un indice glicemic scăzut, cu conținut scăzut de carbohidrați, acesta poate fi utilizat în nenumărate diete pentru a înlocui făina de grâu și amidonurile cu un indice glicemic ridicat. Abilitatea de legare a apei a făinii de konjac are efect rapid și în stomac, oferind astfel o senzație rapidă de sațietate, ceea ce este benefic și în cazul unei diete de slăbit. Făina este permisă și în dieta paleo.
În cazul alimentelor preparate cu făina de konjac se va avea mare grijă la consumarea potrivită de lichide!
Folosind doar câteva grame de făină de konjac, putem face o cremă, budincă și jeleu cu textură perfectă. De asemenea, îmbunătățește foarte mult textura aluaturilor, a pâinii și a produselor de patiserie fără gluten. Când folosiți făină de konjac, urmați întotdeauna cantitatea exactă descrisă în rețete, deoarece funcționează în cantități extrem de mici.Greutate netă: 100 g

Ingrediente: Făină de Konjac

Locul de origine: -

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 782,9 kJ / 187 kcal
- Grăsimi: 0,52 g
               - din care acizi grași saturați: 0,11 g
    - Carbohidrați: 3,38 g
               - din care zaharuri: 0,03 g
- Proteine: 0,91 g
- Fibre: 82,79 g
- Sare: 0,01 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare