Balance Food Amidon de cartofi 500 g
Balance Food Amidon de cartofi 500 g
6,7 Lei

Balance Food Amidon de cartofi 500 g

Datorită capacității bune de legare a apei, amidonul de cartofi este excelent pentru îngroșarea în cazul sosurilor, legumelor și budincilor. Fiind fără gluten, este de asemenea excelent pentru îmbunătățirea texturii aluaturilor fără gluten, fără făină albă.
6,7 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Amidonul de cartofi, acest material natural de îngroșare, se produce prin fierberea, apoi uscarea și măcinarea cartofului.
Recomandare de utilizare a amidonului de cartofi
Datorită efectului său de îngroșare, poate fi un ingredient suplimentar în sosuri, legume și supe în timpul gătitului. Poate fi folosit pentru îngroșarea cremelor și budinci pentru deserturilor. La coacere, îmbunătățește calitatea aluatului, care crăpa mai puțin, nu se prăbușește.
Amidonul de cartof poate înlocui făina de grâu alb în dietele fără gluten ale persoanelor sensibile la gluten, în multe feluri, pentru îmbunătățirea pastelor și îngroșarea alimentelor.Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Amidon de cartofi

Locul de origine: EU

Indice glicemic: 95

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1400kJ / 335 kcal
    - Grăsimi: 0,6 g
               - din care acizi grași saturați: 0,42 g
    - Carbohidrați: 80 g
               - din care zaharuri: 0,5 g
- Proteine: 0,1 g
- Fibre: - g
    - Sare: 0,03 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare