Balance Food Xylitol PLUS 500 g (cu putere de îndulcire de 5 ori mai mare)
Balance Food Xylitol PLUS 500 g (cu putere de îndulcire de 5 ori mai mare)
22,7 Lei

Balance Food Xylitol PLUS 500 g (cu putere de îndulcire de 5 ori mai mare)

Îndulcitor cu o putere de îndulcire cu 5 ori mai mare decât zahărul granulat, cu xilitol și sucraloză. Conținut caloric redus, gust dulce concentrat!
22,7 Lei
Punct bonus: 0,5 Lei
Descriere
Pe lângă xilitolul deja binecunoscut, conține sucraloză (în proporție de 1%), datorită căreia este aprox. de cinci ori mai dulce decât zahărul granulat. Sucraloza este un îndulcitor fără calorii care este de șase sute de ori mai dulce decât zahărul. Sucraloza nu este utilizată de corpul uman și, prin urmare, nu furnizează energie.
Recomandări de utilizare: Sucraloza este fără arome și își păstrează gustul dulce chiar și la temperaturi ridicate, astfel încât poate fi folosită pentru coacere, gătit, îndulcirea băuturilor calde și reci. Utilizarea sa este economică, deoarece putem obține același gust dulce cu o cincime din cantitatea de zahăr granulat.Greutate netă: 500 g

Ingrediente: xylitol, sucraloză

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1000 kJ / 240 kcal
    - Grăsimi: 0 g
               - din care acizi grași saturați:0 g
    - Carbohidrați: 99,8 g
               - din care zaharuri: 0,2 g
- alcool zaharat: 99,6
    - Proteine:0 g
    - Fibre: 0 g
    - Sare: 0 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Produse similare