Balance Food Făină de semințe de in 500 g
Balance Food Făină de semințe de in 500 g
6,3 Lei

Balance Food Făină de semințe de in 500 g

Făina de semințe de in este alternativa perfectă în locul făinii albe, deoarece este sursa naturală a mulți nutrienți valoroși. O putem utiliza cu încredere ăn mai multe diete, deoarece este fără gluten, potrvit celor cu rezistență la insulină, totodată fiind permisă și în dieta paleo.
6,3 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere

Descriere

Inul este una dintre cele mai vechi culturi pe care le avem, fiind utilizată încă din epoca de piatră, iar uleiul și făina valoroasă au fost extrase și folosite în alimentație. A făcut parte din alimentația și obiceiurile religioase ale mai multor națiuni, fiind considerată și o plantă medicinală.

Pentru obținerea făinii de in, uleiul valoros este extras prin presare la rece din semințele de in, apoi semințele de in rămase sunt măcinate în făină cu ajutorul unor mori de înaltă performanță. Făina de in este bogată în fibre valoroase, acizi grași omega-3, proteine, precum și în minerale și oligoelemente, vitamine. Conținutul de carbohidrați este foarte scăzut (9 g / 100 g), iar carbohidrații se încadrează în categoria carbohidraților care nu trebuie luați în considerare, astfel încât poate fi utilizată în diete cu conținut scăzut de carbohidrați sau în diete de 160 de grame.

Sugestie de utilizare pentru făina de in

Făina de in poate fi utilizată în combinație cu făina albă sau cu alte făinuri reformate pentru a pregăti pâine, prăjituri, prăjituri, pizza, checuri etc. fără gluten, cu conținut scăzut de carbohidrați și potrivite pentru dieta paleo. Este un ingredient esențial în bucătăria vegană și fără ouă, deoarece, datorită substanțelor sale mucoase, ajută la obținerea unei texturi adecvate a aluaturilor fără ouă.

Greutate netă: 500 g

Ingrediente: făină de in

Țara de origine: UE

Vă rugăm să rețineți că materia primă a produsului este în mod fundamental fără gluten, dar ambalajul nu se realizează într-o unitate complet fără gluten, ceea ce poate duce la contaminarea cu gluten.

Valori nutriționale medii per 100 g de produs:

- Energie: 1651 kJ / 393 kcal
- Grăsimi: 12,6 g
- din care acizi grași saturati: 1,1 g
- Carbohidrați: 31 g
- din care zaharuri: 1,6 g
- Proteine: 36 g
- Sare: 0 g

Valorile nutriționale sunt doar informative! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele indicate aici. Vă rugăm să întrebați colegii noștri despre valorile nutriționale actuale.

Produse similare