Balance Food Făină de semințe de dovleac 500 g
Balance Food Făină de semințe de dovleac 500 g
7,5 Lei

Balance Food Făină de semințe de dovleac 500 g

Făina de semințe de dovleac este o făina paleo cu toate efectele fiziologice benefice ale seminței de dovleac. Consumul său este permis și persoanelor sensibile la gluten și alergice la migdale și alune.
7,5 Lei
Punct bonus: 0,2 Lei
Descriere
Pentru a produce făină de semințe de dovleac, mai întâi semințele sunt curățate, apoi excesul de ulei de semințe de dovleac este îndepărtat prin presare la rece, care este în sine o materie primă foarte valoroasă. Prin măcinarea peletelor rămase, se obține făina de semințe de dovleac cu o aromă și culoare verde caracteristică.


Recomandare pentru utilizarea făinii de semințe de dovleac

Faina de semințe de dovleac este excelentă pentru coacerea pâinii paleo, a produselor de patiserie și a gustărilor sărate savuroase. Poate fi, de asemenea, presărat în musli, amestecat în chiftele și este excelent pentru preparate date prin pesmet. Datorită conținutului ridicat de proteine, este recomandat și pentru mâncărurile vegetariene și vegane.]Greutate netă: 500 g

Ingrediente: Făină de semințe de dovleac

Locul de origine: EU

Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:

- Energie: 1665 kJ / 396 kcal
    - Grăsimi: 12 g
               - din care acizi grași saturați: 0,05 g
    - Carbohidrați: 15 g
               - din care zaharuri: 2 g
- Proteine: 54 g
- Fibre: - g
    - Sare: 0,05 g

Datele valorilor nutriționale au caracter informativ! Valorile nutriționale actuale de pe ambalaj pot diferi de cele menționate aici. Vă rugăm să cereți informații Colegilor noștri despre valorile nutriționale actuale!
Oferte pachet
Produse similare