Absolute Live, Mega BCAA, băutură cu aromă de grapefruit, lime și pomelo, 1 litru
Absolute Live, Mega BCAA, băutură cu aromă de grapefruit, lime și pomelo, 1 litru
7,4 Lei

Absolute Live, Mega BCAA, băutură cu aromă de grapefruit, lime și pomelo, 1 litru

Băutură răcoritoare fără energie cu aromă de grapefruit, lime și pomelo, pe bază de apă minerală fără gaz, îmbogățită cu BCAA (aminoacizi cu lanț ramificat), vitamina C adăugată și îndulcitori.

Ce trebuie să știm despre BCAA:
• Raportul 2:1:1 dintre leucină, izoleucină și valin, cel mai benefic pentru mușchi.
• Construiește aproximativ o treime din proteinele musculare.
• Accelerază regenerarea mușchilor.
• Reduce formarea de acid lactic.
• Cresc intensitatea antrenamentelor.
• Scad timpul de recuperare după antrenament.

Linia de produse Absolute Live Professional este destinată consumatorilor conștienți pentru care sportul joacă un rol important în viața lor, iar exercițiile fizice regulate fac parte din viața de zi cu zi. Produsele cu un conținut ridicat de substanțe active ajută pe toată lumea să atingă obiective mai mari, fie că este vorba de arderea grăsimilor, susținerea pierderii în greutate, îmbunătățirea performanței sportive sau dezvoltarea mușchilor.
7,4 Lei
Punct bonus: 0,1 Lei
Descriere
Ingrediente: apă minerală fără acid carbonic, BCAA (L-leucină, L-izoleucină, L-valin) în proporție de 2:1:1, regulatori de aciditate (acid citric, acid malic), suc de mere 2% (din concentrat), substanțe aromatizante cu gust de grapefruit (stabilizatori: gumă arabică, esteri glicerolici de rășină, aromă, coloranți: carotenoizi), aromă de pomelo, conservant (sorbat de potasiu), aromă de lime, vitamina C (acid ascorbic), îndulcitori (sucraloză, glicozizi de steviol).
Nu conține zahăr adăugat, dar conține zaharuri naturale.

Valori nutriționale medii per 100 ml produs:
Valoare energetică: 17 kJ/4 kcal
Grăsimi: 0 g
din care grăsimi saturate: 0 g
Carbohidrați: 0,6 g
din care zaharuri: 0 g
Proteine: 0,5 g
Sare: 0 g

Informațiile nutriționale sunt cu titlu informativ! Valorile nutriționale reale pot diferi de cele prezentate aici și pot fi obținute prin contactarea serviciului nostru de relații cu clienții!

Depozitare:
A se proteja de lumina directă a soarelui, într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în termen de 1-2 zile. Culoarea și aroma produsului pot varia în timpul depozitării, fără a afecta calitatea acestuia.

Nu se recomandă consumul pentru copii, femei însărcinate și mame care alăptează! A se agita înainte de consum! Cantitatea zilnică recomandată: 1 L. Nu depășiți doza recomandată!

Consumul acestui produs nu înlocuiește o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos!
Oferte pachet
Produse similare