DESPRE NOI

Profilul principal al BalanceFood Kft. /Srl./ este comercializarea alimentelor sănătoase și paleo, a produselor fără gluten, fără lactoză, fără zahăr. Firma noastră pune mare accent pe dezvoltarea, promovarea și comercializarea produselor care ajută alimentația sănătoasă. Pe lângă alimentele de bază naturale cunoscute și acceptate, oferta noastră cuprinde produse noi, inovative, de la produsele cu conținut redus de carbohidrați până la alimentele fără lactoză și fără gluten. Sperăm cu sinceritate, că și compania noastră poate contribui la modul de viață sănătoasă, la starea generală plăcută a cumpărătorilor noștri.

Prin alimentele comercializate de noi nu dorim să ne angajăm față de o singură formă de nutriție sau dietă ,,la modă”, aceasta nu este sarcina noastră. Fiecare cumpărător al nostru poate decide, care dintre produse corespunde cel mai mult necesităților sale. Noi asigurăm pentru ei acest lucru la o calitate impecabilă și la un preț convenabil. Sprijinim în primii pași pe cei care sunt în faza de cunoaștere a produselor oferite de noi prin numeroase sfaturi, informații, rețete. Informările noastre, ofertele bogate de rețete pot da idei și celor care cunosc deja alimentele de bază și produsele finite devenite populare prin noua generație de nutriție.

Vă mulțumim pentru încrederea cu care ne onorați magazinul online și vă dorim multă sănătate alături de produsele noastre.

Membrii BalanceFood Team