Blog

Odată cu sosirea verii, există fructe de sezon aproape în fiecare săptămână. Dacă dorim ca aceste delicatese să aducă o formă de culoare și în zilele gri și reci din iarnă, atunci trebuie să acționăm acum! Una dintre cele mai populare modalități de conservare a fructelor de vară este de a face gem, pentru care tocmai am adus câteva idei pentru ca rezultatul final să fie nu numai delicios, ci și sănătos. Deci, faceți o gem fără conservanți și fără zahăr!

Clătite de ovăz cu banane și mere (fără gluten, fără zahăr, fără lapte) și Clătite americane fără alergeni (vegane, fără gluten)

În graba vieții cotidiene, când avem poftă de dulciuri, avem tendința să fim seduși și să căutăm diferite gustări din comerț! Știm totuși că acestea sunt pline de exces de carbohidrați, zaharuri simple, grăsimi de palmier, soia și am putea continua. Vă prezentăm acum două rețete de clătite americane pe care le puteți prepara în 10 minute (incluzând toate momentele de la cântărirea ingredientelor până la coacere). În plus, conțin super-ingrediente cu carbohidrați utili, fibre și vitamine, deci sunt într-adevăr o experiență dulce fără remușcări :). Clătitele cu fulgi de ovăz cu banane și mere sunt fără gluten, fără zahăr și fără lapte, deci sunt o alegere excelentă și în cazul multor alergii alimentare, iar dacă doriți delicatese vegane, încercați rețeta noastră de clătite americane, complet fără alergeni!

Păstrarea curățeniei în gospodăria noastră este o necesitate de bază, pentru care sacrificăm și mult timp, energie și bani. Astăzi, sunt disponibile produse de curățare separate pentru aproape fiecare „problemă”, care sunt de obicei scumpe și conțin multe componente dăunătoare mediului. Din păcate, majoritatea agenților de curățare ajung în scurgere, așa că ajung în sistemul de canalizare. Deoarece procesele de tratare a apelor uzate nu sunt capabile să extragă complet aceste substanțe dăunătoare, aceste procedee sunt efectuate în apele noastre naturale, unde pot afecta flora și fauna naturală. Selecția atentă a produselor noastre de curățare este o mare responsabilitate, deoarece protejarea mediului nostru începe cu obiceiurile noastre cotidiene. Din fericire, putem folosi în gospodăriile noastre multe produse de curățare naturale, ecologice. Cea mai bună veste este că aceste materiale pot fi deja găsite pe rafturilor de bucătărie a multora dintre noi, prețurile sunt economice și sunt ușor de utilizat.

Bicarbonatul de sodiu, oțetul, acidul citric, bicarbonatul de sodiu etc. au fost deja utilizate de bunicile noastre în scopuri de curățare și dezinfectare. Merită să ne întoarcem la aceste metode și practici bine dovedite, ecologice. Nu numai că ne protejăm portofelele folosind produse de curățare ecologice, dar mai important, ne protejăm casa și locuitorii, precum și mediul și natura, de substanțele chimice periculoase. Vă prezentăm câteva materiale și metode utile care pot fi de mare folos chiar și în timpul curățeniei generale de primăvară. În prima parte dorim să vă prezentăm mai multe detalii despre utilizarea variată în curățenie.